Τελευταία ευκαιρία ανόδου για Άρη

Τελευταία ευκαιρία ανόδου για Άρη

Το τελευταίο τους… χαρτί έπαιξαν σήμερα οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής για άνοδο. Εκδικάστηκε η προσφυγή του Άρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο. 

Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Άρη με την οποία ζητάει να συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ των «κιτρινόμαυρων» κατέθεσαν ο Παναργειακός και η Κηφισιά, ως επίσης δευτεραθλητές της Γ’ εθνικής.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν παρέστη, αλλά σε περίπτωση δικαίωσης, θα συμμετέχει κι αυτή στα μπαράζ, αφού οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και οι κενές θέσεις δύο.

«Η αυξομείωση ομάδων ισχύει από την μεθεπόμενη περίοδο. Στις 10 Ιουνίου η ΕΠΟ γνωρίζοντας το έγγραφο της Νίκης Βόλου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της football league είπε πως αυτό θα διεξαχθεί με 20 ομάδες.

Η αλλαγή στον ΚΑΠ που προβλέπει να μην συμπληρώνονται τα κενά ήταν με βούληση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι για την τρέχουσα», υποστήριξε ο δικηγόρος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος έδωσε και μία άλλη διάσταση στο θέμα: «Η απόφαση της Football League είναι ακυρωτέα γιατί οδηγεί και σε αύξηση των ομάδων της Γ' εθνικής η συμμετοχή της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ».

Ο δικηγόρος του Αρη επικαλέστηκε και γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για το θέμα λέγοντας ότι «έχει την υπογραφή του κυρίου Γκιρτζίκη και του νομικού της ομοσπονδίας Βασίλη Σαράκη και αναφέρει ότι η διάταξη του ΚΑΠ για μη συμπλήρωση των κενών δεν δύναται να ισχύσει από την περίοδο 2015-16 αλλά από τη σεζόν 2016-17».

Πηγή: mikriliga.com



Asteras Aktor – ΑΕΛ 3-1: «Φωτιά» στη «μάχη» της παραμονής έβαλαν οι Αρκάδες
Asteras Aktor – ΑΕΛ 3-1: «Φωτιά» στη «μάχη» της παραμονής έβαλαν οι Αρκάδες
Προμηθέας Π. - Παναθηναϊκός AKTOR 63-96: Πράσινος σίφουνας ισοπέδωσε τους Πατρινούς
Προμηθέας Π. - Παναθηναϊκός AKTOR 63-96: Πράσινος σίφουνας ισοπέδωσε τους Πατρινούς
Νίκολιτς: «Περιμένω οι παίκτες μου να είναι ακλόνητοι»
Νίκολιτς: «Περιμένω οι παίκτες μου να είναι ακλόνητοι»
Μπενίτεθ: «Ξέρουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ – Θα χρειαστεί χρόνο ο Γιάγκουσιτς»
Μπενίτεθ: «Ξέρουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ – Θα χρειαστεί χρόνο ο Γιάγκουσιτς»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved