ΒΟΜΒΑ: Η Παρί αφήνει τον «Ίμπρα» να φύγει!!!

Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τους Νταμπλούχους Γαλλίας να ενημερώνουν τον Σουηδό σταρ ότι έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει αν το επιθυμεί!!!

ΒΟΜΒΑ: Η Παρί αφήνει τον «Ίμπρα» να φύγει!!!

Και ξαφνικά σήμανε συναγερμός σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης! Η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι μπορεί να φύγει πριν «κλείσει» το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και προκάλεσε πάταγο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, οι Παριζιάνοι ενημέρωσαν τον Σουηδό σταρ πως έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει και τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινούνται άμεσα για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού!

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Ιμπραΐμοβιτς είχε ρίξει τη δική του... βόμβα, αποκαλύπτοντας πως η επόμενη ομάδα του θα είναι έκπληξη! Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να μάθουμε τι εννοούσε!

COMMENTS