Οι κορυφαίοι της σεζόν 2014/15! (photos&videos)

Οι κορυφαίοι της σεζόν 2014/15! (photos&videos)

Το Onsports παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε

Όπως στο τέλος κάθε σεζόν έτσι και φέτος ήρθε η ώρα να διαχωρίσουμε τους καλούς από τους κορυφαίους. Έπειτα από ημέρες έρευνας το Onsports κατέληξε στη δική του κορυφαία ενδεκάδα για τη σεζόν 2014/15, με μια έκπληξη στην αμυντική γραμμή της καλύτερης ομάδας.

Σας παρουσιάζουμε την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν με σύστημα 3-4-3:

Τερματοφύλακας – Νταβίδ ντε Χέα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπουφόν και Μπράβο έφτασαν στον τελικό του Champions League, ο Νόιερ έκανε τα… δικά του με τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Νταβίδ ντε Χέα ξεχωρίζει φέτος. Αν δεν ήταν ο Ισπανός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ονειρευόταν καν το Champions League της επόμενης σεζόν. Ήταν μια ομάδα μόνος του.

Κεντρικός αμυντικός – Ζεράρδ Πικέ – Μπαρτσελόνα

Πρόσφερε δύναμη στους… αιθέρες μιας ομάδας που δεν ειδικεύεται στο ψηλό ποδόσφαιρο, αποτέλεσε τον ηγέτη της κορυφαίας άμυνας στην Ισπανία με μόλις 21 γκολ παθητικό και πέτυχε 5 γκολ. Ο Πικέ επέστρεψε στα καλύτερά του φέτος και αν κατακτήσει το Champions League θα κάνει το δεύτερο Treble της καριέρας του!

Κεντρικός αμυντικός – Λεονάρντο Μπονούτσι – Γιουβέντους

Ο ένας από τους δυο «πύργους» της κορυφαίας άμυνας στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα. Η επιλογή του Μπονούτσι αντί του Κιελίνι ήταν πολύ δύσκολη και σε αυτή έπαιξε ρόλο το τι είδαμε συγκριτικά με αυτό που περιμέναμε. Ο Μπονούτσι αναγεννήθηκε φέτος και συνέβαλε τα μέγιστα στην τρομερή πορεία της Γιούβε.

Κεντρικός αμυντικός – Ντάγκλας – Ντνίπρο

Με την ομάδα του να φτάνει στον τελικό του Europa League παραδίδοντας μαθήματα αμυντικής λειτουργίας ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν. Απολαυστικός στα μετόπισθεν, έκανε 56 καίριες παρεμβάσεις και σε επτά από τα 15 ματς της στο Europa League η Νντίπρο είχε «καθαρή» εστία.

Κεντρικό χαφ – Μάρκο Βεράτι – Παρί Σεν Ζερμέν

Τα στατιστικά έκαναν τη… δουλειά τους σε αυτή την περίπτωση και «μίλησαν» για τον κορυφαίο Ιταλό κεντρικό μέσο στον κόσμο για φέτος. Ο Βεράτι ήταν δεύτερος κορυφαίος σε επιτυχημένες πάσες στη Ligue 1 και στο Champions League είχε ποσοστό 91,7% σε αυτή την κατηγορία, νούμερο που προκαλεί ίλιγγο αν αναλογιστεί κανείς πόσες κάθετες δοκιμάζει σε κάθε ματς. Φοβερός οργανωτής.

Κεντρικό χαφ – Νταβίντ Αλάμπα – Μπάγερν Μονάχου

Το ότι εξελίχθηκε από ένα εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ στον πλανήτη σε έναν από τους καλύτερος μέσους του κόσμου είναι αρκετό για να τον… βάλει στη λίστα. Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι παίκτης-πασπαρτού, ήταν τρομερός στη μεσαία γραμμή και είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές φάουλ στον κόσμο. Η απουσία του λόγω τραυματισμού έκανε «μπαμ» στα ματς με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Επιθετικό χαφ – Κέβιν ντε Μπρούινε – Βόλφσμπουργκ

Ένας από τους παίκτες που έχουν κάνει τον Ζοζέ Μουρίνιο να… μετανιώσει που δεν τους έδωσε ευκαιρία. Ο Βέλγος μέσος ήταν καταπληκτικός με τη Βόλφσμπουργκ, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, καταρρίπτοντας το ρεκόρ ασίστ σε μια σεζόν στη Bundesliga ενώ πέτυχε και 10 γκολ. Στο Europa League μοίρασε 5 ασίστ και πέτυχε 5 γκολ.

Επιθετικό χαφ – Εντέν Αζάρ – Τσέλσι

Ο κορυφαίος παίκτης της Premier League δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν. Με 19 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ο Αζάρ οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αγγλίας και κατάφερε να «οδηγήσει» τον Μουρίνιο στο να πει ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Επιθετικός – Κριστιάνο Ρονάλντο – Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πούμε για τον 30χρονο Πορτογάλο. Τελείωσε τη σεζόν με 63 γκολ και ξεχώρισε ξανά από μια ομάδα της Ρεάλ που δεν είχε το… κάτι παραπάνω φέτος, μένοντας εκτός τίτλων.

Επιθετικός – Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα

Ηγήθηκε για ακόμη μια φορά της κορυφαίας επιθετικής τριπλέτας, γράφοντας ιστορία μαζί με τους Σουάρες και Νεϊμάρ καθώς έσπασαν το ρεκόρ παραγωγικότητας από επιθετική τριάδα στην ιστορία της Ισπανίας. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος έχει πετύχει μερικά από τα ομορφότερα γκολ στην ιστορία του αθλήματος, εσχάτως απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επιθετικός – Κάρλος Τέβες – Γιουβέντους

Έπειτα από πολλά χρόνια ο Τέβες απόλαυσε επιτέλους την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Είναι ο ηγέτης της Γιουβέντους που έκανε το νταμπλ στην Ιταλία και διεκδικεί το Champions League το προσεχές Σάββατο, πετυχαίνοντας 19 γκολ στη Serie A και σκόραρε στα προημιτελικά του Champions League απέναντι στη Ντόρτμουντ αλλά και στα ημιτελικά κόντρα στη Ρεάλ.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved