Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Γαλατάσαραϊ!
Η Φενέρμπαχτσε έμεινε στο 2-2 με τη Μπασακσεχίρ και έτσι η «τσιμπόμ» κατέκτησε τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το τέλος – Πολλά νεύρα, τέσσερις αποβολές στο τέλος για τη «Φενέρ»
Πρωταθλήτρια Τουρκίας για 20η φορά στην ιστορία της είναι από το βράδυ της Δευτέρας η Γαλατάσαραϊ καθώς η Φενέρμπαχτσε έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Μπασακσεχίρ και έχασε επαφή με την κορυφή όπου βρίσκεται η «τσιμπόμ»!
Μάλιστα, η «Φενέρ» βρέθηκε να χάνει 2-0 με τον Μπατντάλ να δίνει προβάδισμα στη Μπασακσεχίρ (53’, 62’) ωστόσο οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη στα τέρματα των Ντιέγκο (81’) και Ουεμπό (88’). Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο αφού οι παίκτες της Φενέρ συνειδητοποίησαν πως δεν υπήρχε πιθανότητα να πετύχουν και τρίτο γκολ, τα νεύρα τους… ανέλαβαν δράση και αποβλήθηκαν τρεις εξ αυτών: Μπρούνο Άλβες, Ερκίν και Ουεμπό. Στο 84’ είχε αποβληθεί ο Τοπούζ, αφήνοντας τη Φενέρ με 10.