Σαμαράς: «Σίγουροι για την πρωτιά του Άρη»

Σαμαράς: «Σίγουροι για την πρωτιά του Άρη»

Πεπεισμένοι είναι στις τάξεις των «κίτρινων» για την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο στη Football League, σύμφωνα με τον 36χρονο στόπερ

Αισιοδοξία σε επίπεδα... σιγουριάς επικρατεί στον Άρη αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαμαράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 36χρονου κεντρικού αμυντικού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»:

Για την νίκη επί του Πανσερραϊκού και την ψυχολογία της ομάδας: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο ψυχολογικά. Φάνηκε στο παιχνίδι και έγινε αυτό που έγινε».

Για το αν περίμενε μία τόσο εύκολη νίκη για τον Άρη: «Να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα τόσο εύκολο. Ήμασταν όμως πολύ καλοί και δεν αφήσαμε τον Πανσερραϊκό να μας απειλήσει σε καμία περίπτωση. Γενικά όλη η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση. Εμείς κάναμε τον Πανσερραϊκό να φανεί κακή ομάδα».

Για το πως ο Άρης, ενώ είναι καλύτερος, έφτασε σε σημείο να κυνηγάει τον Πανσερραϊκό: «Σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές αγωνιστικές, γίνονται λάθη και χάνεις βαθμούς».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρεθούμε στην 1η θέση μέχρι το τέλος και θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Για την σιγουριά του Πανσερραϊκού ότι θα περάσει από την Καβάλα: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έτσι όπως ήταν στο ματς του Σαββάτου, δεν θα περάσουν και τόσο εύκολα από την Καβάλα».

Για τον κόσμο του Άρη και αν έχει ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα σε παιχνίδι Β' ή Γ' Εθνικής: «Καμία. Έχω παίξει παλαιότερα και στην Γ' Εθνική, αλλά δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο».

Για το πως βλέπουν οι παίκτες την στήριξη του κόσμου στην ομάδα: «Ανεξαρτήτως κατηγορίας, οι Αρειανοί παραμένουν Αρειανοί και βοηθούν την ομάδα. Αυτό μας δίνει ώθηση για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το γκολ που πέτυχε στην Αρναία: «Έπεσα λίγο άτσαλα, αλλά βρήκα την μπάλα λίγο με το κεφάλι. Βοήθησε και ο αμυντικός και έτσι μπήκε η μπάλα στα δίχτυα».

Για το ότι ψάχνει το γκολ: «Όσο μπορώ να βοηθάω επιθετικά, το κάνω. Είναι ένα ταλέντο που έχουν οι αμυντικοί, είναι όμως και θέμα δουλειάς».

Για τον τρόπο δουλειάς από την μέρα που επέστρεψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Πηγαίνουμε σε πολύ υψηλά στάνταρ με τον κ. Καλαϊτζίδη. Δουλεύουμε πολύ καλά κάθε μέρα, για να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την καλή αμυντική λειτουργία του Άρη στα τελευταία δέκα παιχνίδια: «Βοηθήσαμε και εμείς, αλλά είναι δουλειά όλης της ομάδας η άμυνα, όπως και επίθεση. Έτσι ώστε να βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Δουλεύουμε πάντα για το επόμενο ματς. Δεν γίνεται να έχουμε απώλεια βαθμών».

Για το αν συζητούν στην ομάδα το ενδεχόμενο να ανέβει ο Άρης ως 2ος: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Μόνο να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια που απομένουν και να δούμε αν θα γκελάρει ο Πανσερραϊκός ή όχι».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved