Γκίνο: «Όλο το πρωτάθλημα με Πανσερραϊκό»

Γκίνο: «Όλο το πρωτάθλημα με Πανσερραϊκό»

Το εντός έδρας ματς με τα «λιοντάρια» θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την άνοδο σύμφωνα με τον 21 ετών μέσο του Άρη

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι… όλα τα λεφτά, όπως απορρέει από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γκίνο. Ο 21 ετών μέσος των «κίτρινων» επεσήμανε πως στο εν λόγω ματς θα κριθεί ουσιαστικά η άνοδος, στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».

Αναλυτικά τόνισε:

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Όλη η ομάδα είναι σε ετοιμότητα. Το διάστημα που δεν είχα αγωνιστικά λεπτά δούλευα καθημερινά και περίμεναν την ευκαιρία μου για να ξαναμπώ στην ενδεκάδα».

Για το περιστατικό με τον Καλαϊτζίδη: «Ήταν περισσότερο μια στιγμή εκνευρισμού και έντασης στη διάρκεια της προπόνησης. Μιλήσαμε τις επόμενες ημέρες και είπαμε ότι δεν υπάρχει θέμα να μείνουμε σε αυτό. Έληξε αμέσως για το καλό της ομάδας».

Για το απόλυτο που πρέπει να κάνει ο Άρης και το συν τέσσερα του Πανσερραϊκού: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε το απόλυτο και περιμένουμε κάποια γκέλα του Πανσερραϊκού, πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι για να μειωθεί η ψαλίδα. Όλο το πρωτάθλημα θα παιχτεί στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό το ματς θα πρέπει να το κερδίσουμε 100%, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Για το ότι η ομάδα δεν πείθει, παρά τις νίκες: «Η αλήθεια είναι πως λείπει μια νίκη με μεγάλο σκορ ώστε και ο κόσμος να πάρει τα πάνω του. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, βέβαια, είναι οι βαθμοί και δεν πιστεύω ότι το Σάββατο είμαστε κακοί. Κάναμε πάνω από 20 τελικές και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ήρθε η νίκη, δουλεύουμε και ευελπιστώ κάθε αγωνιστική να είμαστε καλύτεροι».

Για την πίεση που υπάρχει: «Σε κάθε ματς ψάχνουμε το γρήγορο γκολ, αλλά δεν χρειάζεται όλο αυτό να μας επηρεάζει αρνητικά. Την δεδομένη πίεση θα πρέπει να την εκλαμβάνουμε σαν κίνητρο».

Για την παρουσία του Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Άρη: « Δεν κοιτάμε ποιός είναι στον πάγκο, διότι όλα γίνονται για το καλό του Άρη και το δικό μας».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον ερχομό των νέων ποδοσφαιριστών: «Το να υπάρχει ανταγωνισμός είναι καλό γιατί βελτιωνόμαστε μέσα από τον ανταγωνισμό. Βέβαια είναι φυσιολογικό όταν έρχονται κάποιοι νέοι παίκτες να χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Σαν Άρης όμως δεν έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας και γι αυτό όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved