Καρατζιοβαλής: «Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση στον Άρη»

Καρατζιοβαλής: «Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση στον Άρη»

Την πικρία του για την συμπεριφορά των ιθυνόντων των «κίτρινων» εξέφρασε ο έμπειρος τερματοφύλακας που αποσύρεται από την ενεργό δράση

Επισημαίνοντας πως περίμενε καλύτερη αντιμετώπιση και σεβασμό από τους ανθρώπους του Άρη, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής επιβεβαίωσε όσα ακούστηκαν περί απόσυρσής του από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

«Περάσαμε ένα δύσκολο εξάμηνο. Ένιωσα πως δε με χρειάζεται πλέον η ομάδα. Κάποιοι κατατόπισαν αναλόγως τον νέο προπονητή. Εγώ δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Άρη. Απλώς περίμενα μια καλύτερη αντιμετώπιση και σεβασμό. Πιθανόν η απόφαση να είναι του κ. Καλαϊτζίδη, πάντως όχι του κ. Ντομπρασίνοβιτς. Ο νέος προπονητής δεν με ήξερε καν, αλλά με τη μία βρέθηκα εκτός. Ουδέποτε μίλησα με τη νέα διοίκηση, δεν με κάλεσαν για κανένα θέμα ούτε καν ως αρχηγό. Ο Άρης έχει τον Μπαϊμάκη και δυο νεαρούς και ελπιδοφόρους τερματοφύλακες, όμως νομίζω ότι ο Άρης θα κάνει μεταγραφή τερματοφύλακα».

Για το διάστημα που ήταν στον Άρη: «Η ομάδα ήταν μέτρια αλλά με τη συμβολή του κ Κάμπος και με την ποιότητα κάποιων παιδιών συγκέντρωσε πολλούς βαθμούς. Ήταν τεράστια η συμβολή του προκειμένου να αλλάξουν τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πολλοί παίκτες το αναγνωρίζουν. Μάλιστα σε αρκετούς από αυτούς έδινε και λεφτά για βενζίνη. Μέχρι και χρηματικό έπαθλο έβαζε στα παιχνίδια 7 με 7 στις προπονήσεις για τους νεαρούς παίκτες έτσι ώστε να τους δώσει έξτρα κίνητρο».

Για την αντικατάσταση του Κάμπος από τον Ντομπρασινοβιτς: «Είναι περίεργο να αλλάζεις έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή με έναν εντελώς άπειρο. Πιστεύω θα τον βοηθήσει και ο κ. Καλαϊτζίδης και εύχομαι να πετύχει για το καλό του Άρη».

Για το πως είναι πλέον η οικονομική κατάσταση στον Άρη: «Αρκετά καλή. Τα πράγματα βρίσκονται πλέον σε ένα καλό σημείο, ελπίζω να γίνει και η εκκαθάριση ώστε ο σύλλογος να γίνει καθαρός και να πάρει το δρόμο του».

Για το αν οι μεταγραφές που έγιναν θα βοηθήσουν τον Άρη να ανέβει στην Football League: «Νομίζω πως ναι. Πιστεύω πως σε 7-8 αγωνιστικές, ο Άρης θα έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και θα ανέβει κατηγορία. Ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα είναι πολύ αξιόλογοι αντίπαλοι αλλά ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

Για τη δική του συνέχεια: «Είχα δυο προτάσεις πριν 2 αγωνιστικές, όμως συνέχισα στον Αρη επειδή μου το ζήτησε ο κ Κάμπος. Υπήρχε και μια οφειλή 400 ευρώ προς το πρόσωπό μου, αλλά τα χάρισα. Δεν τα έχω ανάγκη, ας τα δώσουν σε κάποιο ίδρυμα. Νομίζω ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να πω το "αντίο" την Τετάρτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπροστά στον κόσμο. Εύχομαι ο Άρης να πάει εκεί που πραγματικά αξίζει. Αγάπησα την ομάδα και εύχομαι το καλύτερο».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved