O προπονητοφάγος πρόεδρος «κτύπησε» ξανά (photos)

O προπονητοφάγος πρόεδρος «κτύπησε» ξανά (photos)

Τον τίτλο  του, στα  σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα τουλάχιστον, πλέον τρομακτικού για τους προπονητές προέδρου  στον κόσμο δικαίωσε για μία ακόμα φορά χθες ο Μάσιμο Τσελίνο  προσθέτοντας έναν ακόμα στη λίστα των απολυθέντων από αυτόν.

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς που συνηθίζει ν’ αλλάζει τους προπονητές στις ομάδες του πιο συχνά και από τα πουκάμισα έκρινε σκόπιμο να απομακρύνει  χθες  τον Ντάρκο Μίλανιτς από τον πάγκο των «παγωνιών»  λίγο μετά την εντός έδρας ήττα 1-2  από τη Γουλβς για την Τσάμπιονσιπ.
Ο …άτυχος τεχνικός πρόλαβε να  εκτίσει θητεία μόλις  32 ημερών στην ομάδα του Γιορκσάιρ  και έτσι να γίνει ο πιο γρήγορα απολυθείς προπονητής στην ιστορία της Λιντς ξεπερνώντας τις 44 που είχε «αντέξει» στην εν λόγω θέση ο θρυλικός  Μπράιαν Κλαφ στα μέσα της δεκαετίας του 70.

1414258596730 Image galleryImage Football Leeds United v W


Ο Σλοβένος που δεν ευτύχησε  να γευτεί τη χαρά της νίκης στους μόλις έξι αγώνες  της θητείας του (είχε προσληφθεί στις 23 του περασμένου Σεπτέμβρη προερχόμενος από την Στουρμ Γκρατζ) …ισοφάρισε το ανάλογο ρεκόρ που είχε ο προκάτοχος του Ντέιβιντ Χόκαντεϊ και διάδοχος του θα είναι ο Νίλ Ρέντφερν ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά καθήκοντα στο μεσοδιάστημα της σύντομης παραμονής αμφότερων στον πάγκο της Λιντς.Τα νέα της απόλυσης του τα έμαθε λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα από τον ποδοσφαιρική διευθυντή της ομάδας Νικόλα Σαλέρνο.


Από τον περασμένο Απρίλιο όταν ο Ιταλός επιχειρηματίας  απέκτησε το 75% των μετοχών της Λιντς  έχει απολύσει ήδη τρεις τεχνικούς με πρώτο τον  από τον Απρίλιο του 2013 στον πάγκο της Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ μόλις ένα μήνα μετά την έλευση του στο «Έλαντ Ρόουντ» ενώ ακολούθησαν ο Χοκαντέι που είχε υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών και τελευταίος ο  Μίλανιτς του οποίου η συμφωνία με το σωματείο ήταν διετής.

1414062536296 Image galleryImage Massimo Cellino Italian e
Όσο για τον Τσελίνο στην 22χρονη παρουσία του στην Κάλιαρι απέκτησε όχι τυχαία το παρατσούκλι «ο προπονητοφάγος» καθώς άλλαξε η ομάδα της Σαρδηνίας στο εν λόγω διάστημα 36 τεχνικούς . Επίσης είναι προληπτικός με τον αριθμό 17 και για το λόγο αυτό είχε δώσει εντολή να  βγουν από τις εξέδρες του γηπέδου «Σαντ ΄ Ελία» οι θέσεις με το νούμερο 17 ενώ πριν από λίγο καιρό καταργήθηκε και στη Λιντς η φανέλα με τον ίδιο αριθμό.

 



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved