Εθνική Ανδρών: Θέλει τον χρόνο του ο Ρανιέρι

Εθνική Ανδρών: Θέλει τον χρόνο του ο Ρανιέρι

Ένα από τα αγαπημένα χόμπι, του Έλληνα φιλάθλου και του έλληνα αθλητικού δημοσιογράφου είναι η προπονητοφαγία. 
 
Δεν έχει σημασία το άθλημα και η ομάδα! Σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις ομάδες, ο παρονομαστής είναι κοινός. Ο προπονητής. Αυτός φταίει για όλα!
Ο προπονητής είναι πάντα ο εύκολος στόχος, ειδικά αν αφορά εθνική ομάδα, γιατί η κριτική είναι ευκολότερη.
 
Μια κλασική  περίπτωση, προπονητοφαγίας είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Κλαούντιο Ρανιέρι. 
Στο άκουσμα της ειδήσεις την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας, από τον Κλάουντιο Ρανιερι, άρχισαν τα πρώτα «ποιος Ρανιέρι»!
Αυτό είναι το επίπεδο μας. Ένας προπονητής που έχει δουλέψει, σε Μονακό, Ιντερ, Ρόμα, Γιουβέντους, Πάρμα, Βαλένθια και Τσέλσι, τολμάμε να μιλήσουμε για το βιογραφικό του! 
Τα ίδια ίσως και χειρότερα, είχαν  ειπωθεί για τους Ρεχάγκελ και Σάντος. Ο Ρεχάγκελ, ήρθε ως «συνταξιούχος» και ο Σάντος απέκτησε το παρατσούκλι ο «καρπουζάς» . Μην ξεχνάμε ότι ο Σάντος είναι πλέον προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας. 
 
Τα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας, με τις οδηγίες των Ρεχάγκελ και Σάντος, είναι γνωστά.  Η ανυπόληπτη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μετατράπηκε σε μια εθνική ομάδα που μετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις,  με μεγάλη επιτυχία.
Το ντεμπούτο του Ρανιέρι, δεν συνοδεύτηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα . Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε ξαφνικά η εθνική ομάδα έγινε ανυπόληπτη. 
Ο Ρανιέρι, είναι στο πόστο της εθνικής λίγο καιρό. Κατηγορήθηκε, για λάθος κλήσεις. Και έκανε λάθος σε κάποιες κλήσεις. Ο Ρανιέρι θέλει το χρόνο του. Χρειάζεται ο κατάλληλος χρόνος . Πρέπει να βρει τα πατήματα του. 
 
Οι κλήσεις των ποδοσφαιριστών στην εθνική, είχαν, έχουν και θα έχουν πίσω και την σημαία του συλλόγου. Αν η επιλογή του ποδοσφαιριστή, ανήκει στην ομάδα που αγαπάμε, τότε είναι σωστή επιλογή, αν δεν ανήκει στην ομάδα μας, τότε η επιλογή δεν είναι σωστή.
Ο Ρανιέρι, στα πρώτα δείγματα του, δείχνει ένας προπονητής, που θέλει να δώσει την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές .    
Από την άλλη, κανείς δεν είπε, ότι Ρανιέρι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα πρέπει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα. Θα κριθεί, όπως κρίνονται όλοι οι προπονητές, σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, από τα αποτελέσματα. Απλά όλοι χρειάζονται την πίστωση χρόνου.  
 
Αν η εθνική κερδίσει την Βόρεια Ιρλανδία, τότε όλα θα λειτουργήσουν υπέρ του. θα πάρει το χρόνο του. Η Εθνική θα είναι για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση και η πίεση θα είναι μικρότερη. Αν δεν κερδίσει τα πράγματα αλλάζουν. Δεν σημαίνει ότι α φύγει οπωσδήποτε, αλλά το κλίμα θα είναι βαρύ για τον Ιταλό! 
 


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved