Καλαϊτζίδης: «Μιλήσαμε με Λάζαρ αλλά δεν προχώρησε»

Καλαϊτζίδης: «Μιλήσαμε με Λάζαρ αλλά δεν προχώρησε»

Στον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να παρουσιάσει ο Άρης την επιθυμητή εικόνα, αγωνιστικά, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κίτρινων»

Μπορεί το θέμα με τον Κοστίν Λάζαρ να μην προχώρησε αλλά επαφές με τον Ρουμάνο έγιναν όπως ανέφερε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο σύντομα, έτοιμοι αγωνιστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την υποχρέωση που έχει ο Άρης να παίξει την Κυριακή: «Με δεδομένο ότι υπάρχει απόφαση, έχει δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση και καλούμαστε να δώσουμε λύση στα προβλήματα. Αυτή η απόφαση, όπως και η απόφαση για περιορισμό των μεταγραφών, δεν μας επιτρέπει να στελεχώσουμε έτσι την ομάδα ώστε να έχουμε μια αγωνιστική παρουσία από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στο επίπεδο που επιθυμούμε. Ωστόσο και κάτω από αυτές τις συνθήκες είμαστε σε κατάσταση να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχει η αγωνιστική παρουσία του Άρη, όχι της κατηγορίας».

Για την σιγουριά που επικρατεί για την άνοδο του Άρη: «Πολλές φορές έχει πει ο κόσμος του Άρη πως η ομάδα δεν κινδυνεύει, όμως η ομάδα τα τελευταία χρόνια βρέθηκε δυο φορές στην Β΄ Εθνική. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν μπορούμε άμεσα να έχουμε αυτή την αγωνιστική εικόνα. Ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα αγωνιστικά. Με τα προβλήματα όμως που έχουν προκύψει θα μας πάρει λίγο χρόνο, γιατί θα περιμένουμε λίγο ακόμα να προσθέσουμε στελέχη, ενώ ήδη υπάρχουν στελέχη που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν».

Για το αν ο Άρης που θα δει ο κόσμος την Κυριακή, θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που θα γίνει αργότερα: «Έτσι είναι αλλά και σε αυτή την περίπτωση διαπραγματευόμαστε το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις εκ των ενόντων και να έχουμε αγωνιστική παρουσία που θα έχει δείγματα της παρουσίας που θέλουμε να παρουσιάζουμε».

Για την περίπτωση του Λάζαρ: «Τέθηκε το θέμα Λάζαρ στην ομάδα απλά κάποιες συμπεριφορές ερμηνεύτηκαν διαφορετικά και οι εκπρόσωποι του είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει άλλο αυτή η περίπτωση. Το θέμα πάντως τέθηκε και η διαπραγμάτευση έγινε».

Για το αν έκλεισε παίκτη ο Άρης σήμερα: «Είμαστε σε διαδικασία και πρέπει να σας πω ότι όσο και αν μας πιέζει ο χρόνος όσο και αν το ρόστερ είναι ελλιπές, προσπαθώ να μην εντάξουμε στελέχη που δεν θα έχουν της προϋποθέσεις να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια».

Για το αν υπάρχουν οι οικονομικές εγγυήσεις για να καλυφθούν οι ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει ο ίδιος: «H ικανότητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε είναι δεδομένη απλά θέλουμε και τα οικονομικά μεγέθη που συνοδεύουν αυτή την ένταξη να είναι τέτοια ώστε να μας περισσεύουν χρήματα. Να μην δώσουμε όλα τα χρήματα σε μια και δυο περιπτώσεις. Αυτά ήτανε βήματα που έκανε ο Άρης στο πρόσφατο παρελθόν και τον οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο».



Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved