Η «καυτή» Μαρτίνεζ στο Onsports (photos+videos)

Η «καυτή» Μαρτίνεζ στο Onsports (photos+videos)

Η δημοσιογράφος από την Κολομβία, Μελίσα Μαρτίνεζ, που βρίσκεται στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, σαγήνεψε. Το Onsports όμως, ανακάλυψε ακόμα μία και μάλιστα με το ίδιο όνομα, η οποία πανηγύρισε για το 3-0 επί της Ελλάδας από πιο μακριά.

Η «καυτή» Μελίσα Μαρία Μαργκαρίτα Μαρτίνεζ Ρομέρο όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι Κολομβιανοαμερικανή ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια, ενώ έχει παρουσιάσει και τον καιρό αποτελώντας την… Πετρούλα της Λατινικής Αμερικής. Έχει γεννηθεί στην πόλη της Μπαρανκίγια της Κολομβίας, από όπου κατάγονται επίσης οι Σακίρα και Σοφία Βεργκάρα και ενθουσιάστηκε με τη θριαμβευτική νίκη της ομάδας της με 3-0 επί της Εθνικής γιορτάζοντας με έξαλλο τρόπο.

Αυτή την περίοδο παρουσιάζει ένα κωμικό τηλεοπτικό σόου στο δίκτυο: «Azteca América» με το όνομα: «El Pelado de la Noche», αλλά παρακολουθεί και τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2014 και δεν έχασε την ευκαιρία να δει το ματς της πατρίδας της με την Ελλάδα παρέα με αρκετούς άλλους Κολομβιανούς οπαδούς στις ΗΠΑ, ενώ έχει και τη δική της άποψη για τη συνέχεια των δύο ομάδων στο τουρνουά. Μάλιστα, έκανε και το ρεπορτάζ για τον αγώνα του Μεξικό με το Καμερούν «μεταφέροντας» τις αντιδράσεις των Μεξικανών φιλάθλων για τη νίκη της ομάδας τους με 1-0.

Έχει σπουδάσει Επικοινωνία σε Πανεπιστήμιο της γενέτειράς της (Uniatonoma del Caribe University) και ακολουθεί την παράδοση της οικογένειάς της, καθώς η μητέρα της, Νέλι Ρομέρο, είναι επαγγελματίας ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ ο πατέρας της, Γκιγιέρμο Μαρτίνεζ, καταξιωμένος δημοσιογράφος.

Μέσα από το Onsports εκφράζει τις σκέψεις της για όλα όσα έγιναν στο ματς Ελλάδα – Κολομβία 0-3 για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας, με τη Μελίσα να πιστεύει ότι η Κολομβία έκλεισε στόματα, ενώ η Ελλάδα χρειάζεται βελτίωση, ενόψει των επόμενων αγώνων.

Περίμενες μια τόσο μεγάλη νίκη για τη χώρα σου, Κολομβία, εναντίον της Ελλάδας, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας; Μπορείς να μας αναλύσεις το παιχνίδι;

«Ναι, περίμενα σίγουρα αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα από την ομάδα μου! Ξέρω ότι έχουμε μια σπουδαία ομάδα, με παίκτες που έχουν όλα τα προσόντα για να κάνουν μια εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο. Επιθετικοί, με την καλή έννοια, εκμεταλλεύονται κάθε κατάσταση για να επιτεθούν, να αμυνθούν και να κρίνουν φάσεις με γκολ».

Η απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο δεν φάνηκε καθόλου στον αγώνα. Θεωρείς ότι λόγω αυτού ίσως η Ελλάδα να υποτίμησε την ομάδα σου; Ή η διαφορά έγινε από τη συσπείρωση της Κολομβίας από τη στιγμή που δεν θα υπήρχε ο Φαλκάο;

«Φυσικά μάς έλειψε ένας από τους παίκτες αστέρια μας! Ο Φαλκάο είναι ένας πολύ πολύτιμος παίκτης. Θέλουμε να αποθεραπευτεί πλήρως! Πολλοί είπαν ότι η Κολομβία δεν επρόκειτο να κάνει μια καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να κλείσουμε τα στόματα των περισσότερων από αυτούς που δεν εμπιστεύονταν ή δεν είχαν πίστη στην ομάδα μας».

Ποια είναι η γνώμη σου για τις επόμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη διοργάνωση; Μπορεί η Ελλάδα να προκριθεί μετά από αυτό το κακό αποτέλεσμα και είναι αυτό αρκετό για την Κολομβία να περάσει στον επόμενο γύρο; Μπορούν να είναι και οι δύο στους «16»;

«Η Κολομβία θα συνεχίσει να κάνει εξαιρετική δουλειά. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και προπονημένοι για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014. Κάθε ένας από τους παίκτες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σε ένα εξαιρετικό επίπεδο συγκέντρωσης, πέρα από τον καταπληκτικό ηγέτη που έχουμε, τον Πέκερμαν, τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πιο επιθετική στις φάσεις της».

Τι πιστεύεις για την παρουσία της Ελλάδας; Όλοι εδώ απογοητεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό και θεωρούν ότι η Εθνική Ομάδα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Εσύ πώς την είδες;

«Γνωρίζουμε απόλυτα ότι η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική ομάδα, ωστόσο, πιστεύω ότι ήταν λίγο πιο αισιόδοξοι σκεπτόμενοι ότι η Κολομβία δεν θα ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος. Η Ελλάδα ήταν συνολικά καλή σαν μια ομάδα που έπαιζε στο γήπεδο, αλλά έχασε το πιο σημαντικό μέρος, να αδράξει τις φάσεις και να κάνει γκολ».

Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχεις έρθει ποτέ στη χώρα μας ή γνωρίζεις Έλληνες; Θαυμάζεις κάποια προσωπικότητα της πατρίδας μας, ίσως κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή;

«Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι Έλληνες πάρα πολύ! Νομίζω ότι είναι πολύ καλοί άνθρωποι, και πολύ καλοί παίκτες. Δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Ελλάδα ακόμα, αλλά θα ήθελα πολύ να το κάνω! Πιστεύω ότι είναι ένα μαγικό μέρος, γεμάτο ιστορία, υπέροχα τοπία και γραφική θέα. Ξέρω κάποιους Έλληνες, είναι πολύ σκληρά εργαζόμενοι, προσανατολισμένοι επιχειρηματικά, και πολύ ωραίοι και ευγενικοί άνθρωποι».

Ποιες είναι οι αντιδράσεις σου για τον θαυμασμό των ανδρών από τη στιγμή που είσαι μια πολύ όμορφη παρουσία; Έχεις να πεις κάτι στους θαυμαστές σου;

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τον θαυμασμό τους. Αγαπώ αυτό που κάνω και οι άνθρωποι μπορούν να το νιώσουν και να δουν τα τελικά αποτελέσματα της δουλειάς μου. Είμαι πολύ παθιασμένη για κάθε μία από τις ιστορίες μου. Στέλνω πολλούς χαιρετισμούς, αγκαλιές και φιλιά και ελπίζω να έρθω στην Ελλάδα σύντομα και να γνωρίσω την όμορφη χώρα σας».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τη Μελίσα Μαρτίνεζ:

Η «καυτή» Μαρτίνεζ στο Onsports (photos+videos)



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved