Γκέκας: «Θα γύριζα μόνο για την Λάρισα»

Γκέκας: «Θα γύριζα μόνο για την Λάρισα»

Τις επιθυμίες του για το μέλλον και την Εθνική ομάδα αποκάλυψε ο Φάνης Γκέκας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο επιθετικός της Κόνιασπορ μίλησε για το τούρκικο πρωτάθλημα, την ομάδα που αγωνίζεται, για τους μελλοντικούς του στόχους αλλά και για τους στόχους της «γανόλευκης» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο NovaΣπορFM

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπούρσασπορ

«Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είχα βρει ρυθμό στον δεύτερο γύρο του τουρκικού πρωταθλήματος και, όπως πάντα, κάτι συμβαίνει. Ξεπέρασα πλήρως τον τραυματισμό μου και το Σάββατο γύρισα, σκόραρα και κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς».

Για την παρουσία του στην Κόνιασπορ:

«Δεν θα πω είμαι ευχαριστημένος από αγωνιστικής πλευράς. Δεν είπα, όμως, ποτέ ότι θέλω να φύγω ή να πάω κάπου. Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Τον Δεκέμβριο ήρθε η Γκρασχόπερς ότι με θέλει, η ομάδα μου είπε όχι. Αγωνιστικά δεν είμαι ικανοποιημένος για τον ρυθμό που είχα, όμως με την έλευση των καινούργιων παικτών που ήρθαν τον Γενάρη κατάφερα να βελτιωθώ».

Για την συνεργασία του με τον Αλεξάντερ Χλεμπ:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την αξία του, αλλά με βοηθάει αρκετά στο παιχνίδι μου».

Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, όμως στον πρώτο γύρο δεν είχαμε το δεκάρι και τώρα έχουμε τον Χλεμπ και η ομάδα έχει αλλάξει αγωνιστικό στιλ. Ο Χλεμπ μπήκε αμέσως στην ομάδα και έδειξε την αξία του».

Για το τουρκικό πρωτάθλημα:

«Δεν είναι ότι μου πάει. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Αν δεν το ήθελα, δεν θα πήγαινα καλά. Κάποιοι λένε ότι είναι εύκολο, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι Αγγλία, Γερμανία ή Ισπανία, όμως οι τουρκικοί σύλλογοι έχουν δυναμώσει αρκετά. Κάθε Κυριακή όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας:

«Δεν είναι απωθημένο για εμένα, όμως πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε από τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας».

Για το μέλλον του, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του:

«Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα μου ή με κάποιον άλλο σύλλογο. Εκείνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να καταφέρω να είμαι στην αποστολή με την Εθνική στο Μουντιάλ της Τουρκίας».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Θα επέστρεφα μόνο για την Λάρισα και να κλείσω σε αυτή την καριέρα μου, όμως εκείνο που θέλω είναι να τελειώσω αγωνιζόμενος στο εξωτερικό».

Για τους στόχους της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας:

«Στόχος μας οπωσδήποτε είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα, και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωση. Η Κολομβία είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δυναμική και δεν έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τον Φαλκάο. Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι μία ομάδα με αρκετά καλούς παίκτες που παίζουν σε πολύ γνωστούς συλλόγους, όμως έχει φανεί πως όταν μαζεύονται δεν έχουν την ίδια καλή απόδοση. Οι Ιάπωνες είναι μηχανάκια και έχουν πολύ καλό ρυθμό, τον οποίο εκμεταλλεύονται για να πιέσουν τον αντίπαλό τους. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα, έχουμε τρεις μήνες για το Μουντιάλ και ο προπονητής θα βρει τον τρόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν πιστεύει πως θα είναι στην «γαλανόλευκη» το καλοκαίρι:

«Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής, θέλω να είμαι έτοιμος, να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να ταξιδέψω στην Βραζιλία. Την επιλογή, όμως, θα την κάνει ο προπονητής».

Για το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα:

«Υπάρχουν εκπλήξεις, όπως ο Παναιτωλικός και ο Πανθρακικός. Είναι από τις καλές ομάδες, ασχέτως αν δεν είναι στα πλέι οφ. Επίσης, πολύ καλή παρουσία έχουν ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, οι οποίοι μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό συμπληρώνουν την τετράδα των πλέι οφ. Ο Πανθρακικός έχει δουλέψει αρκετά με τον Άκη Μάντζιο. Δυσάρεστη έκπληξη είναι για μένα ο Άρης, ο οποίος είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι στον δρόμο:

«Σέβονται αυτό που κάνω, βγάζουμε φωτογραφίες και δεν λέμε κάτι άλλο. Εγώ μένω σε ένα χωριό και βγαίνω στην Κωνσταντινούπολη για να ξεσκάσω».


Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο onsports TV



Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved