Μπουχαλάκης: «Θα το θυμόμαστε όλη μας τη ζωή»

Μπουχαλάκης: «Θα το θυμόμαστε όλη μας τη ζωή»

Επική ήταν η ανατροπή που πέτυχε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Τουρκία με εννέα παίκτες και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επισήμανε πως δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Ο νεαρός άσος του Εργοτέλη μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη επί των Τούρκων και τη συνέχεια προκριματικής φάσης του Euro U-21 2015, αλλά και το δικό του τέρμα που έδωσε τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για το ματς με την Τουρκία: «Θα το θυμόμαστε όλη μας τη ζωή. Όταν μένεις με εννιά παίκτες και κάνεις τέτοια ανατροπή, δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Καταφέραμε να κερδίσουμε μία ομάδα που έχει παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για εμάς».

Για την εικόνα του αγώνα στην Κατερίνη: «Είχαμε μία απρόσμενη κατάσταση στα πρώτα λεπτά. Στο 5ο λεπτό, όπου υπάρχει μία αποβολή που δεν έπρεπε να δοθεί και ένα πέναλτι που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια, ήρθε και η δεύτερη αποβολή και από το 27’ ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Πήγαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέραμε ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ισοπαλία απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και είπαμε πως αν μας δινόταν η ευκαιρία να κάνουμε το 2-1. Ήρθε η φάση στο 89’ και οι στιγμές που ζήσαμε ήταν ανεπανάληπτες».

Για τη φάση που σκόραρε: «Είχα καιρό να σκοράρω και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Ήταν μία αντεπίθεση και καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί και δώσαμε μεγάλη χαρά σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο».

Για τα σχόλια των Τούρκων: «Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο κ. Τσάνας ήταν πως ο αρχηγός της τουρκικής αποστολής του είπε respect (σεβασμός) και ο παρατηρητής μας είπε ότι δεν υπήρχε πέναλτι και αποβολή στη φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο».
 
Για τα εναπομείναντα παιχνίδια στον 7ο προκριματικό όμιλο με Σουηδία (εντός) και Πολωνία (εκτός): «Είναι πολύ καλές και δύσκολες ομάδες. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και έχουν οριστεί τα ματς, έχουμε πολύ δρόμο και πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς. Επίσης, θα είναι στην αρχή της σεζόν και θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε όλοι εκείνη την περίοδο. Χθες μάθαμε ότι όλα είναι πιθανά, αρκεί να πιστέψουμε εμείς στους εαυτούς μας».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved