Όλυμπος Κέρκυρας: Αποφάσισε να συνεχίσει

Όλυμπος Κέρκυρας: Αποφάσισε να συνεχίσει

Κανονικά θα κατέβει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Όλυμπος Κέρκυρας, όπως αποφασίστηκε τελικά στην ΓΣ της Τρίτης.

Μετά από συζήτηση της διοίκησης με τους παίκτες, αποφασίστηκε πως ο Όλυμπος, σεβόμενος την ιστορία του, θα συνεχίσει την προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τρίτη το απόγευμα μετά από συζήτηση της διοίκησης του σωματείου μας με τους ποδοσφαιριστές, αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν το Ιστορικό μας σωματείο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αυτό γιατί διοίκηση και παίκτες σέβονται την ιστορία που έχει γράψει το σωματείο μας και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη έστω και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που καλούνται να αγωνιστούν.

Το συμπέρασμα για όλους μας είναι ότι δεν υπάρχει πλέον ο αγνός φίλος του συλλόγου που στεκόταν δίπλα του και στα δύσκολα, σήμερα όλοι γυρίζουν την πλάτη. Παρ΄ όλα αυτά η διοίκηση, θα κάνει την υπέρβαση και θα κατεβάσει την ομάδα να αγωνιστεί, σεβόμενη τους νεαρούς παίκτες που έχουν μέλλον και φιλοδοξίες, τα παιδιά που έρχονται είτε από το Νότο, είτε από τον Βορρά και κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα κάθε βδομάδα, αλλά και όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που από την αρχή είναι δίπλα στην ομάδα, τιμώντας και ματώνοντας τη φανέλα.

Ο Όλυμπος είναι ιδέα, είναι ιστορία έχει δείξει ότι και στα δύσκολα ξέρει να μάχεται και αυτό θα κάνει και τώρα!!! Διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει!!!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΠαναιτωλικός: Προς Σουηδία ο Κορνέλιους
Παναιτωλικός: Προς Σουηδία ο Κορνέλιους
Euroleague: Ο Γιούλ έπιασε τον Πρίντεζη!
Euroleague: Ο Γιούλ έπιασε τον Πρίντεζη!
ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ελ Καντουρί - Αποχώρησε με ενοχλήσεις
ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Ελ Καντουρί - Αποχώρησε με ενοχλήσεις
Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στο Καλαμάτα-ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στο Καλαμάτα-ΠΑΟΚ