Αιγάλεω-ΑΕΚ: Πειθαρχικές διώξεις για τα επεισόδια
Άμεση ήταν η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο παιχνίδι του Αιγάλεω με την ΑΕΚ.
Ο Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των δυο ομάδων με το ίδιο ακριβώς κατηγορητήριο.
Αναλυτικά:
O κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:
Του ΑΟ Αιγάλεω για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).
Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).