Εράνη Φιλιατρών  - Παναρκαδικός 0-1

Εράνη Φιλιατρών - Παναρκαδικός 0-1

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του Παναρκαδικού στην Δ’ Εθνικής όπου για την 1η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Εράνης Φιλιατρών εκτός έδρας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να επιστρέφει στο περιφερειακό πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός. Η ομάδα της Αρκαδίας στην  πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Εράνης Φιλιατρών δείχνοντας από νωρίς τα… δόντια της.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 43’ από τον Σπύρο Λαγό που ήταν αρκετό για να δώσει και τη νίκη. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν έμειναν ανεκμετάλλευτες.  

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Ανδρώνης (65΄Λυμπερόπουλος), Γιάννης, Κώτσος, Σταθόπουλος (75’ Αντωνόπουλος), Καραπετιάν, Σπυρόπουλος, Κόλλιας, Παναγόπουλος
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:  Ψυχογιός, Λαγός Γ, Μούτας, Κωστάκης, Τεμπεζής, Βλάχος, Μέλλος (70’ Γούτος), Δήμος, Κολιόπουλος, Καρδάς (85’ Μπακογιαννάκης), Λαγός Σ (58’ Κυριακόπουλος).



Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved