Εθνική: Νέο σχήμα ετοιμάζει ο Σάντος

Εθνική: Νέο σχήμα ετοιμάζει ο Σάντος

Το 3-4-1-2 σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της Ελλάδας ο Φερνάντο Σάντος, καθώς αυτό το σύστημα δοκίμασε στην απογευματινή προπόνηση.  Εκτός Λάζαρος και Βύντρα.

Την  πρώτη του δοκιμή για τη σημαντική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε ο Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρέταξε την ομάδα του στην απογευματινή προπόνηση με 3-4-1-2, σύστημα που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Οι τρεις που δοκιμάστηκαν για την άμυνα ήταν οι Κατσουράνης στο κέντρο, Παπασταθόπουλος δεξιά και Μαλεζάς αριστερά. Με δεδομένες τις απουσίες των Χριστοδουλόπουλου και Βύντρα η τετράδα του κέντρου αποτελούταν από τους Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Μανιάτη και Τοροσίδη, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, δοκιμάστηκε ο Φορτούνης. Το επιθετικό δίδυμο αποτελούταν από τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη.

Σε ό,τι αφορά την πρωινή προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε το 4-4-2 με τον Καρνέζη να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας και τους Μαλεζά – Παπασταθόπουλο στο κέντρο αυτής.

Στο ρόμβο μπροστά από τους στόπερ ήταν ο Τζιόλης με τον Μανιάτη δεξιά και τον Φορτούνη αριστερά. Ο Κατσουράνης ήταν μπροστά από τους μέσους και πίσω από τους Σαμαρά και Γκέκα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, έβαλε τον Νίνη στη θέση του Μανιάτη, με τον ποδοσφαιριστή της Πάρμα να πηγαίνει πίσω από τους επιθετικούς.



ΟΦΗ: «Κάηκε» το Ηράκλειο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
ΟΦΗ: «Κάηκε» το Ηράκλειο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
ΑΕΚ: Sold out τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια
ΑΕΚ: Sold out τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια
Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται - Να ανεβάσω την απόδοσή μου»
Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται - Να ανεβάσω την απόδοσή μου»
ΠΑΟΚ: Θλάση ο Καμαρά - Ξεκίνησε προετοιμασία για Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Θλάση ο Καμαρά - Ξεκίνησε προετοιμασία για Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved