Γενική Συνέλευση και με... αδειοδοτήσεις
SHARE

Γενική Συνέλευση και με... αδειοδοτήσεις

Την ετήσια Γενική Συνέλευση της έχει σήμερα το πρωί η ΕΠΟ στο κτήριο της Ελληνικής Ολυμπακής Επιτροπής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι επειδή θα ψηφιστεί ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, αλλά γιατί, υπάρχει η πιθανότητα, οι έξι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να παραστούν και να ζητήσουν να καταθέσουν τις απόψεις τους (πέραν από τις διαμαρτυρίες τους).

Επιπλέον αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, το αντιπολιτευτικό... μέτωπο στην διοίκηση του Σοφοκλή Πιλάβιου, ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Αναφορικά με τις έξι ΠΑΕ που δεν πήραν αδειοδότηση, η παρουσία τους στην ΓΣ θα γίνει ζητώντας... ελαστικότερες ποινές ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Σούπερ Λίγκας στις 22 Μαρτίου που υιοθετήθηκε από την υπερκείμενη ποδοσφαιρική αρχή ΕΠΟ στις 6 Απριλίου, οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση δεν υποβιβάζονται.

Παραμένουν μεν στη Σούπερ Λίγκα αλλά δεν έχουν δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίων ή μεταγραφών για γηγενείς παίκτες άνω των 22 ετών. Σύμφωνα πάντως με πρόσφατη διευκρινιστική ανακοίνωση της Λίγκας (28/5) για τα υφιστάμενα συμβόλαια, αυτά μπορούν να τροποποιούνται με την προϋπόθεση ότι δεν θα αυξάνονται οι αποδοχές των παικτών ή η διάρκεια των συμβολαίων. Οι ομάδες θέλουν να αλλάξουν οι ποινές, κάτι που για να γίνει θα πρέπει σήμερα η ΓΣ να δώσει την «άδεια» στην Σούπερ Λίγκα να (ξανά)συζητήσει το θέμα για τρίτη φορά και εκεί οι ομάδες να ψηφίσουν υπέρ ελαστικότερων ποινών (κάτι δύσκολο αν υπολλογιστεί ότι οι έξι ΠΑΕ μειοψηφούν έναντι των υπολοίπων).

Στη συνέχεια η νέα εισήγηση της διοργανώτριας Αρχής θα πρέπει να γίνει δεκτή ξανά από το ΔΣ της ΕΠΟ που θα έχει εξουσιοδοτηθεί, με σημερινή απόφαση, από τη Γενική Συνέλευση...

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Κανονικά το παρών ο Ρούμπιο
Παγκόσμιο Κύπελλο: Κανονικά το παρών ο Ρούμπιο
Λαμία-ΑΕΚ: Τα δύο δοκάρια της Ένωσης (video)
Λαμία-ΑΕΚ: Τα δύο δοκάρια της Ένωσης (video)
LIVE Chat: Λαμία-ΑΕΚ 0-2 (ημίχ.)
LIVE Chat: Λαμία-ΑΕΚ 0-2 (ημίχ.)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Οι καλύτερες φάσεις του ημιτελικού (video)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Οι καλύτερες φάσεις του ημιτελικού (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies