Βήμα Ευρώπης για Ίντερ

Βήμα Ευρώπης για Ίντερ

Πολύ σημαντική νίκη για την Ευρωπαϊκή της έξοδο πήρε η Ίντερ, που επικράτησε στο «Φρίουλι» της Ουντινέζε 3-1. Νέα ήττα για τη Ρόμα.

Στις νίκες επέστρεψε η Ίντερ στο Καμπιονάτο σε μία από τις σημαντικότερές της αναμετρήσεις για να φτάσει στον στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και το Europa League. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι, έκανε καλή εμφάνιση στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή.

Οι «ζέβρες» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6’ προηγήθηκαν με τέρμα του Ντανίλο. Από εκεί και πέρα όμως, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ θυμήθηκε ότι είναι ο ηγέτης των «νερατζούρι» και ανέτρεψε μόνος του την κατάσταση. Στο 10’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, ενώ στο 28’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αλβάρεζ στο 39’.

Στον ένα βαθμό από την 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League μείωσε η Νάπολι, που πήρε τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Λέτσε εκτός έδρας. Ο Χάμσικ μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Καβάνι στο 51’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μία σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της στη Σέριε Α’ έφτασε η Πάρμα, η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην Παλέρμο στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα». Οι «ροσανέρο» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τέρμα του Ερνάντεζ στο 6’ προηγήθηκαν, ωστόσο στη συνέχεια, ήρθε η ανατροπή. Ο Οκάκα στο 55’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Μπιαμπιανί στο 70’ να ανατρέπει το σκορ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Ακόμα μία τραγική εμφάνιση από τη Ρόμα και ήττα αυτή τη φορά με 2-1 στο «Ολίμπικο» από τη Φιορεντίνα που αποσπάστηκε στους έξι βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Γιόβετιτς μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους «βιόλα» με τον Τότι να ισοφαρίζει στο 71’. Ο Λατσάρι στο 92’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Οσβάλντο να αποβάλλεται στο 93’.

Τέλος, Σιένα και Μπολόνια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που βόλεψε και τις δύο. Ο Ντέστρο στο 52’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ντιαμάντι στο 69’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved