«Ερυθρόλευκη» τρέλα για τον τελικό Κυπέλλου

«Ερυθρόλευκη» τρέλα για τον τελικό Κυπέλλου

Ξεκίνησε το πρωί (10:00) του Σαββάτου (21/4) η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πολύ νωρίτερα για να προμηθευτούν ένα… μαγικό χαρτάκι. 

Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί του Σαββάτου (21/4), πριν καν ανοίξουν (10:00), στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη από φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου (28/4), με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ.  

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης εισιτηρίων περιμένουν περισσότερο κόσμο τις επόμενες ώρες, καθώς πρόκειται για το τελευταίο φετινό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», το οποίο, μάλιστα, ενδέχεται να συνδυαστεί με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα sold out και να μην διατεθούν εισιτήρια, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, τις επόμενες μέρες. 

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, το Σάββατο (21/4) και ώρες 10:00 – 17:00, την Κυριακή (22/4) και ώρες 10:00 – 15:00 και την Δευτέρα (23/4) και ώρες 10:00 – 18:00, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του, ως εξής:

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4, 5, 6 και 21, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο με τιμή 15 €.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων θυρών, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο με τιμές 25€, 30€, 50€, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (είσοδος VIP), με τιμή εισιτηρίου 50€.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων κατόχων διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσει το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του καθώς επίσης τις κάρτες διαρκείας και τα e-mail των κατόχων (εφόσον διαθέτουν).

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους μας, πάντα με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, από το εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, από την Δευτέρα 23/4 και ώρες 10:00 – 18:00 έως την εξαντλήσεώς τους.

Ακόμη, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από την Δευτέρα 23/4 έως την Τρίτη 24/4 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 8015007777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τετάρτη 25/4 και ώρες 10:00 - 18:00.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved