Εθνικός Πειραιά – ΑΠΕ Μικρασιατική 4-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος σκορπίζοντας στους… τέσσερις ανέμους την καταδικασμένη Μικρασιατική (4-0), αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Εθνικός Πειραιά – ΑΠΕ Μικρασιατική 4-0

Οι γηπεδούχοι μάλιστα καθάρισαν την… μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο καθώς μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε έναν υγιεινό περίπατο πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μιχελής με προβολή στο 17΄, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του ο Κρητικός, δύο λεπτά αφού συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Ρούσσου.

Ο τελευταίος μάλιστα πήρε το αίμα του πίσω στο 38΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν ο Κοσμάς «γράψει» το τελικό 4-0, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού στο δεύτερο ημίχρονο απλά… απόλαυσαν τους καρπούς των κόπων τους, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μακρής, Μακρόπουλος (58' Κασσιάρας), Γαλάνης, Καμπούρης, Κρητικός, Σαμιώτης (41' Μπίτσας), Μιχελής, Ιατρού, Παντελής, Κοσμάς (46' Χώνος), Ρούσσος.

ΑΠΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος, Χατζηλάμπρου, Κεπούτο, Γάβανος, Σφήκας, Φαφαλιός, Σκανδάλης, Χανδράς, Ουταπασίδης (46' Λαγκώνας), Μουλάκης, Μιναδάκης