Ενθουσιασμός στην Χιμνάσια

Ενθουσιασμός στην Χιμνάσια

Το αστέρι της Χιμάσια, Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο τόνισε σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για την Χιμνάσια Λα Πλάτα, καθώς απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σαν Λορέντζο. Το είδωλο της, Γκιγιέρμο Μπαρός Στσελότο, ύστερα από την ισοπαλία, δηλώνει σίγουρος πως οι «λύκοι» της Λα Πλάτα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο, ενάντια σε μια ομάδα που είχε στο πλευρό της τον κόσμο της και πολλά πλεονεκτήματα. Παίξαμε αντάξια, σαν ίσοι προς ίσους, κάτι που μας δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε και να μαζέψουμε βαθμούς για τον στόχο μας, που είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό», σχολίασε ο 37χρονος επιθετικός.

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της χώρας του, ύστερα από τρία χρόνια κατά τα οποία αγωνίστηκε στο αμερικανικό  MLS, με την Κολούμπους Κριού, ο αργεντίνος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος και συμπλήρωσε, σχολιάζοντας τον αγώνα της παρούσας ομάδας του: «Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Πιστεύω πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό ότι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αντί να κλειστούμε πίσω. Σε γενικές γραμμές, νομίζω πως οι ελπίδες ήταν ίσες και για τους δύο».

Για το φάουλ που δέχτηκε από τον αντίπαλο αμυντικό, Ματίας Χιμένες, το οποίο καταλογίστηκε ως πέναλτι και μετατράπηκε σε γκολ από τον Χουάν Νέιρα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως «Πιστεύω πως ήταν πέναλτι. Μάλιστα, ο διαιτητής, Έκτορ Μπαλντάσι, μού είπε στο τέλος του αγώνα πως είδε καθαρά το τράβηγμα».

Από την άλλη, ο προπονητής της Χιμνάσια, Μιγκέλ Άνχελ Κάππα, δεν φάνηκε ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας. «Δεν με ικανοποιεί ο ένας βαθμός. Περίμενα τη νίκη. Εκτός αυτού, πιστεύω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια να παίξουμε, κάτι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα», τόνισε ο  64χρονος τεχνικός.
Για τη δεύτερη αγωνιστική, οι «λύκοι» θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους την Ολίμπο, που προέρχεται από νίκη ενάντια στην Μπάνφιλντ.

 

Τατιάνα Νιφλή



Εθνική Ελλάδας: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο φιλικό με τη Λετονία για το τουρνουά Ακρόπολις
Εθνική Ελλάδας: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο φιλικό με τη Λετονία για το τουρνουά Ακρόπολις
Κύπελλο Ελλάδας: Στη League Phase με γκολ στο 97ο λεπτό ο Παναιτωλικός – Πέρασε κι ο Λεβαδεικός!
Κύπελλο Ελλάδας: Στη League Phase με γκολ στο 97ο λεπτό ο Παναιτωλικός – Πέρασε κι ο Λεβαδεικός!
Παναθηναϊκός, Καλάμπρια: «Στόχος η κορυφή, θέλω να δω φωτογραφίες μου στο προπονητικό κέντρο»
Παναθηναϊκός, Καλάμπρια: «Στόχος η κορυφή, θέλω να δω φωτογραφίες μου στο προπονητικό κέντρο»
Europa League: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, υψηλού κινδύνου το ματς με τη Ριέκα
Europa League: Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, υψηλού κινδύνου το ματς με τη Ριέκα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved