Αμφιβολίες για Θέμελη

Στάση αναμονής τηρούν στον Πανναξιακό, σχετικά με τη συμμετοχή του Αστέριου Θέμελη στον Κυριακάτικο (27/11) εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες.

Κώστας Ζαρέντης
Αμφιβολίες για Θέμελη

Ο τερματοφύλακας της νησιώτικης ομάδας τραυματίστηκε στο φρύδι στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής (13/11), σε σύγκρουση με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του τοποθετηθούν ράμματα.

Η απόφαση για το αν τελικά αγωνιστεί ο Θέμελης στο ματς με την ομάδα της Αθήνας, θα αποφασιστεί αύριο (17/11) από τον γιατρό της ομάδας, τη στιγμή κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής θα παίξει με προστατευτική μάσκα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

COMMENTS