Απτόητη η Τότεναμ
Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Τότεναμ επικρατώντας με 3-1 της Φούλαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι.
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και πήρε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μένοντας σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.
Το τελευταίο της θύμα ήταν η Φούλαμ της οποίας και επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ». Ο Μπέιλ στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους «πετεινούς» με τον Λένον στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-0.
Στην επανάληψη ο Καμπούλ με αυτογκόλ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Ντεφό να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μπόλτον που διέλυσε με 5-0 την Στόουκ στο «Ρίμποκ». Ο Κέβιν Ντέιβις μόλις στο 2’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Ιγκλς στο 23’ να κάνει το 2-0. Από εκεί και πέρα τα γκολ των Κλάσνιντς (61’, 81’) και Ιγκλς (73’) διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα.
Νωρίτερα η Γουλβς πήρε σημαντική νίκη στην μάχη για την παραμονή της επικρατώντας 3-1 στο «Μολινό» της Γουίγκαν και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.