Μουντιάλ 2022: Δεν προπονήθηκε με τις ρεζέρβες ο Ρονάλντο - Ξέσπασε η αδερφή του, καρφιά η Χεορχίνα

Μουντιάλ 2022: Δεν προπονήθηκε με τις ρεζέρβες ο Ρονάλντο - Ξέσπασε η αδερφή του, καρφιά η Χεορχίνα

Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού δεν πήγε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς. Το ξέσπασμα της αδερφής του και καρφιά από την Χεορχίνα.

Στην Πορτογαλία, παρά την εξαιρετική πορεία έως τώρα στο Μουντιάλ 2022, είναι φανερό ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φερνάντο Σάντος τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ματς με την Ελβετία, αλλά εκ του αποτελέσματος κι από την εικόνα του Ράμος, ο έμπειρος προπονητής δικαιώθηκε απόλυτα. Σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε στο γυμναστήριο και απείχε από την προπόνηση των αναπληρωματικών στην εθνική Πορτογαλίας.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Ρονάλντο δεν πήγε στην προγραμματισμένη προπόνηση για όσους ξεκίνησαν από τον πάγκο στο ματς των «16» με την Ελβετία (6-1). Προτίμησε ν’ ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα και να μείνει στο γυμναστήριο με τους βασικούς.

Στο δημοσίευμα τονίζεται, ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού του Ρονάλντο και ότι υπάρχει η εκτίμηση πως αυτή η επιλογή ίσως να ήταν μία δήλωση από μέρους πως δεν δέχεται την απόφαση του Σάντος να μην τον χρησιμοποιεί και πως αρνείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αναπληρωματικών.

Ξέσπασμα

Η αδερφή του παίκτη, Κάτια Αβέιρο, παράλληλα, ξέσπασε στο Instagram και κατηγορεί τον κόσμο για αχαριστία. Του ζήτησε, μάλιστα, να εγκαταλείψει την εθνική και το Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Πορτογαλία νίκησε. Δόξα τω Θεώ. Νέα ταλέντα έλαμψαν. Καταπληκτικό. Θα κερδίσουμε το τρόπαιο; Το πιστεύω!

Στο γήπεδο όμως φώναζαν για τον Ρονάλντο και όχι επειδή νικούσε η Πορτογαλία. Και δεν είμαι εγώ εκείνη που το λέει αυτό. Όλος ο κόσμος το είδε. Αναρωτιέμαι γιατί. Είμαι χαρούμενη που νίκησε η Πορτογαλία (την έχω δει να νικά τόσες πολλές φορές).

Ακόμα κι αυτό όμως δεν ακυρώνει τη μικρότητα ενός μεγάλου μέρους του πορτογαλικού λαού. Και αυτό δεν είναι σωστό επειδή συνεχίζουν να καταριούνται, συνεχίζουν να προσβάλλουν και να είναι αχάριστοι. Είμαι τόσο λυπημένη με αυτά που διαβάζω και ακούω, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου. Στη χώρα του. Πραγματικά λυπημένη…

Και το ήθελα τόσο πολύ. Πραγματικά ήθελα να γυρίσει σπίτι, ν’ αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει δίπλα μας, ώστε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι καλά. Να του θυμίσουμε τι έχει κατακτήσει και από τι σπίτι προέρχεται.

Πραγματικά ήθελα να μην πάει ξανά εκεί, αρκετά έχουμε υποφέρει, δεν θα μάθουν ποτέ πόσο. Οι μικροί δεν θα συνειδητοποιήσουν ποτέ πόσο τεράστιος είσαι.

Έλα στο σπίτι σου. Εκεί που σε καταλαβαίνουν, εκεί που σε αγκαλιάζουν όπως πάντα. Εκεί όπου σου δείχνουν ευγνωμοσύνη και όχι την αχαριστία.

Σ’ ευχαριστώ, Ρονάλντο. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.

Το θέλω τόσο πολύ. Ό,τι και να αποφασίσεις όμως, είμαστε μαζί σου. Μέχρι τον θάνατο. Σε ευχαριστώ».

 Αιχμές από Χεορχίνα

Η σύζυγός του Ρονάλντο, η Χεορχίνα, δεν  έκρυψε την απογοήτευσή για το ότι, όπως έγραψε «το κοινό δεν απόλαυσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για 90 λεπτά». Άφησε, μάλιστα, αιχμές για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά όσα έγραψε η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

«Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Ενώ οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο, όλα τα φλας ήταν πάνω σου. Τι κρίμα που ο κόσμος δεν απόλαυσε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά. Οι οπαδοί δεν έχουν σταματήσει να σε διεκδικούν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να κρατηθούν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να τρελαθούμε άλλη μια νύχτα».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved