Οι αποδείξεις των φαβορί στο Μουντιάλ 2022 και ο τελευταίος «χορός» των Μέσι και Ρονάλντο
EUROKINISSI

Οι αποδείξεις των φαβορί στο Μουντιάλ 2022 και ο τελευταίος «χορός» των Μέσι και Ρονάλντο

Η στιγμή που περιμένε όλος ο πλανήτης φτάνει σε ένα Μουντιάλ που διεξάγεται μέσα στον χειμώνα σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία

Όσο περνάνε οι ημέρες και πλησιάζουμε προς την σέντρα κορυφώνεται η αγωνία για το τι θα συμβεί σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που ανοίγει την αυλαία την Κυριακή με την αναμέτρηση ανάμεσα στην διοργανώτρια χώρα, το Κατάρ και το Εκουαδόρ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο Μουντιάλ είναι ιστορικό καθώς διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα και άπαντες περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει. Θα υπάρξει καλύτερο θέαμα, μιας και οι παίκτες δεν είναι ξεζουμισμένοι από μια χρονιά; Οι διαιτησίες που ήταν το μεγάλο παράπονο πολλών θα είναι στο επίπεδο που πρέπει; Όλα αυτά θα απαντηθούν από την Κυριακή και μετά.

Οι χώρες είναι ήδη στο Κατάρ και είναι έτοιμες να φτάσουν ως το τέλος και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, για το οποίο πολλοί «θρύλοι» του παρελθόντος έχουν δώσει μάχη για να το κατακτήσουν.

Φαβορί υπάρχουν και είναι οι κλασικές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Αργεντινής του Μέσι, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να αποδειχθούν στο χορτάρι μιας και αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν υπάρχουν χώρες που πήγαν στο Μουντιάλ ως φαβορί και έφυγαν από την φάση των ομίλων.

Σίγουρα μια κόντρα στον τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν όνειρο, με τους δυο αστέρες του ποδοσφαίρου να ξέρουν ότι οι χώρες τους περιμένουν πάρα πολλά από αυτούς και ίσως είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία και για τους δυο να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Έτσι και αλλιώς ο Λιονέλ Μέσι το είχε δηλώσει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι αν η Πορτογαλία κατακτήσει το τρόπαιο τότε θα κρεμάσει επί τόπου τα παπούτσια του.

Αλλά όλα αυτά θα τα δείξει η πορεία και άπαντες περιμένουμε πως και πως το εναρκτήριο σφύριγμα στο Κατάρ-Εκουαδόρ για να ζήσουμε το μεγάλο ραντεβού και όσες στιγμές και συγκινήσεις έχουν να μας προσφέρουν.



Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Για το break στο break οι πρωταθλητές
Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR: Για το break στο break οι πρωταθλητές
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέλος η σεζόν για τους Μπακς, πέρασαν οι Πέισερς - Μεγάλη έντάση στο φινάλε
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέλος η σεζόν για τους Μπακς, πέρασαν οι Πέισερς - Μεγάλη έντάση στο φινάλε
16 δισ. δολάρια το κόστος του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο!
16 δισ. δολάρια το κόστος του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο!
Μεγάλη πρόταση της Ρέξαμ για 1+1 χρόνια στον Βάρντι
Μεγάλη πρόταση της Ρέξαμ για 1+1 χρόνια στον Βάρντι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved