Ελλάδα – Κολομβία:  Κατέλαβαν το Μπέλο Οριζόντε οι Λατινοαμερικανοί (photos)

Ελλάδα – Κολομβία: Κατέλαβαν το Μπέλο Οριζόντε οι Λατινοαμερικανοί (photos)

Συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η… εισβολή οπαδών της Κολομβίας στο Μπέλο Οριζόντε.

Οι φίλοι των «καφετέρος» όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζει το ντεμπούτο της εθνικής ομάδας της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 κατακλύζουν τους δρόμους, τις πλατείες και τα καταστήματα της πανέμορφης πόλης της Βραζιλίας επιβεβαιώνονταν τον απόλυτα φυσιολογικό τίτλο του μεγάλου φαβορί για τη «μάχη» της εξέδρας το Σάββατο το βράδυ στο «Μινεϊράο» για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στην πρεμιέρα αμφότερων των ομάδων στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.


Ο εν λόγω …άτυπος αγώνας δεν μπορεί να έχει άλλο νικητή , σ’ ότι αφορά στην αριθμητική του διάσταση καθώς η Κολομβία είναι γειτονική χώρα της Βραζιλίας και τα γεωγραφικά δεδομένα προσφέρουν ένα …αξεπέραστο αβαντάζ στους φίλους της ομάδας της Λατινικής Αμερικής σε σχέση με την «γαλανόλευκη».


Έτσι στο «Μινεϊράο» η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών θα είναι αυτών της Κολομβίας με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για παρουσία ως και 50.000 φίλων της. Αρκετοί από αυτούς βρίσκονται από προχθές στην πόλη που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και πλέον το Μπέλο Οριζόντε είναι όλο και περισσότερο ντυμένο στα κίτρινα.



Μεταγραφές: Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Στέρλινγκ μετά την Τσέλσι
Μεταγραφές: Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Στέρλινγκ μετά την Τσέλσι
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά του Ποντένσε για το ματς με την ΑΕΚ
ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά του Ποντένσε για το ματς με την ΑΕΚ
Αγωγή του Λιολιού σε πρόεδρο ΚΑΕ για απειλητικά μηνύματα
Αγωγή του Λιολιού σε πρόεδρο ΚΑΕ για απειλητικά μηνύματα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved