Ελλάδα: Ξεκινάει το ταξίδι για το όνειρο

Ελλάδα: Ξεκινάει το ταξίδι για το όνειρο

Σήμερα το πρωί (11:00) η Ελλάδα αναχωρεί για τη Λισαβόνα ξεκινώντας το μεγάλο της ταξίδι για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Την τελευταία διετία, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να δώσει χαρά στους Έλληνες με την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η παρουσία της «γαλανόλευκης» στις μεγάλες διοργανώσεις να είναι δεδομένη, ωστόσο, κάθε συμμετοχή σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση ανεβάζει τη ψυχολογία του έθνους μας που περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και το ταξίδι προς το όνειρο ξεκινάει σήμερα και συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί όπου ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό την Πορτογαλία και τη Λισαβόνα.

Εκεί θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Πορτογαλία το Σάββατο και ώρα 21:30. Μετά από τη «μάχη» με τους Ίβηρες στο γήπεδό όπου «γράφτηκε» η πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, η αποστολή αναχωρεί για τις ΗΠΑ.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα συνεχιστεί η προετοιμασία με τις δύο φιλικές αναμετρήσεις. Στις 2 Ιουνίου αντιμετωπίζουμε τη Νιγηρία στις 02:00 ώρα Ελλάδας, ενώ στις 6 τη Βολιβία στις 03:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το παιχνίδι με τη Βολιβιά, θα μεταβιβαστεί στη Βραζιλία και το Αρακαζού, όπου θα φτάσει στις 7 Ιουνίου ξεκινώντας το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου απέναντι στην Κολομβία.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, δηλαδή ενδεχόμενο αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η αποστολή θα αποχωρήσει από τη Βραζιλία στις 26 Ιουνίου.

Το Onsports θα ακολουθήσει την Ελλάδα στη Βραζιλία και θα σας κρατήσει ενήμερους για όλα όσα θα συμβούν στη χώρα του καφέ με την ελπίδα η Εθνική μας ομάδα να παραμείνει εκεί, και μετά τις 26 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως θα έχει πάρει τουλάχιστον την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: 

Σάντος: «Ελάτε μαζί μας»

Καραγκούνης: «Θα τα δώσουμε όλα»

Γκέκας: «Πάμε για το όνειρο»

Εθνική Ελλάδας: Πρώτο φαβορί ο Ρανιέρι



Κροατία – Ελλάδα 7-31: Επίδειξη δύναμης από τα κορίτσια της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Κροατία – Ελλάδα 7-31: Επίδειξη δύναμης από τα κορίτσια της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Παναθηναϊκός: «Άδεια εστία, άδεια δημιουργία!» - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (13/07)
Παναθηναϊκός: «Άδεια εστία, άδεια δημιουργία!» - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (13/07)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι – Παρί
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι – Παρί
Ραφαήλ Παγώνης: Ώρα τελικού για το 13χρονο ταλέντο της Ελλάδας στο Wimbledon - Πότε είναι ο αγώνας
Ραφαήλ Παγώνης: Ώρα τελικού για το 13χρονο ταλέντο της Ελλάδας στο Wimbledon - Πότε είναι ο αγώνας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved