Πανσερραϊκός: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»

Πανσερραϊκός: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την προσθήκη των Φουάση και Αντωνίου.

Δύο ακόμη παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Πανσερραϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Φουάση και του Χρήστου Αντωνίου.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την ομάδα των Σερρών, μέχρι το 2022. Ο Φουάσης είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και έχει παίξει σε Καλαμάτα, Πανθηραϊκό, ΟΦ Ιεράπετρας και Ολυμπιακό. Ο Αντωνίου είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ, Διαγόρα Ρόδου, Εργοτέλη, Αιολικού και Διγενή Μόρφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Φουάση και του Χρήστου Αντωνίου. Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την ομάδα μας, μέχρι το 2022.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Αντώνης Φουάσης είναι γεννημένος στις 13/6/1998 και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας.

Ο Συριανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, κατακτώντας έναν τίτλο με την Κ20 των «ερυθρολεύκων». Έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στα Χανιά, την Καλαμάτα και τον Πανθηραϊκό στην Β΄και Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι κατέγραψε 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ με την ομάδα του ΟΦΙ Ιεράπετρας στην Superleague 2.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εχει συμμετάσχει σε όλες τις Εθνικές ομάδες, σημειώνοντας 10 συμμετοχές, με τις U17, U19 και U20 της χώρας μας.

Ο Χρήστος Αντωνίου είναι γεννημένος στις 14/2/1998 και αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος μεσοεπιθετικός.

Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ το 2017 έγινε επαγγελματίας. Αγωνίστηκε στις ομάδες του Διαγόρα Ρόδου και του Εργοτέλη στην Β΄ Εθνική και του Αιολικού στην τρίτη κατηγορία. Από τον Ιανουαριο του 2020, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τις ομάδες της Άλκης και του Διγενή Μόρφου.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με την Εθνική παίδων».

 



Ολυμπιακός: Με Κλέιτον κόντρα στον Αστέρα - Νοκ άουτ ο Ελ Κααμπί, εκτός και οι Ροντινέι και Πιρόλα
Ολυμπιακός: Με Κλέιτον κόντρα στον Αστέρα - Νοκ άουτ ο Ελ Κααμπί, εκτός και οι Ροντινέι και Πιρόλα
Χάβι Ερνάντεθ: «Άκουγα πάντα για τον Παναθηναϊκό, θέλω να δουλέψω με τον Μπενίτεθ»
Χάβι Ερνάντεθ: «Άκουγα πάντα για τον Παναθηναϊκό, θέλω να δουλέψω με τον Μπενίτεθ»
Αρμάνι Μ.: Εκτός δράσης για δύο εβδομάδας ο Νίμπο
Αρμάνι Μ.: Εκτός δράσης για δύο εβδομάδας ο Νίμπο
Ορίστηκαν οι εξ αναβολής αγώνες Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και Κηφισιά - ΠΑΟΚ
Ορίστηκαν οι εξ αναβολής αγώνες Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και Κηφισιά - ΠΑΟΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved