Πρόεδρος ΟΦΙ: Σωστό να γίνει η αναδιάρθρωση

Πρόεδρος ΟΦΙ: Σωστό να γίνει η αναδιάρθρωση

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΙ ήταν πολύ αναλυτικός, ουσιαστικός σε όλα τα θέματα που του τέθηκαν, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον ΟΦ Ιεράπετρας στον οποίο έχει μετρά πια τρία χρόνια ως επικεφαλής στη διοίκηση.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Θανάσης Χηνόπουλος στο athlitiko.gr:

Για τις πληροφορίες που έχει για την άνοδο και των δευτεραθλητών των τοπικών στην Κρήτη στην Γ’ Εθνική: «Το έχω σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει. Βάζω το “σχεδόν” για να μην πάει κάτι στραβά. Προσωπικά και μένα μ’ ενδιαφέρει η αναδιάρθρωση στην Γ’ Εθνική σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά και πιο πάνω, στην Φούτμπολ Λιγκ και τη Σούπερ Λιγκ 2. Ολοι έχουμε τις πληροφορίες μας ότι πάμε προς τα εκεί. Πιστεύω και θεωρώ πολύ σωστό να γίνει η αναδιάρθρωση.

Θα βοηθηθούν πάρα πολλές ομάδες. Για την Φούτμπολ Λιγκ θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε αναδιάρθρωση και αν τελικά δε συνεχιστεί το πρωτάθλημα θεωρώ ότι έχει σοβαρές πιθανότητες ο ΟΦΙ ν’ ανέβει γιατί αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος στη βαθμολογία μαζί με τη Νίκη Βόλου, αλλά στα μεταξύ μας παιχνίδια έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, τους κερδίσαμε εδώ και φέραμε ισοπαλία πάνω. Εάν πάμε σε αναδιάρθρωση στην Φούτμπολ Λιγκ, νομίζω ότι το λιγότερο που θ’ ανέβουν θα είναι τέσσερις, οπότε έχουμε κάποιες σοβαρές πιθανότητες εάν παραμείνει η βαθμολογία ως έχει γιατί δεν ξέρουμε ακόμα εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, διότι έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια».

Για τον ΟΦΙ: «Εάν υποτεθεί ότι θα γίνει αναδιάρθρωση και βρεθούμε στη Σούπερ Λιγκ 2 ο πρώτος στόχος που βάζουμε σαν Δ.Σ. είναι μια αξιοπρεπής πορεία της ομάδας. Ετσι το μεθοδεύουμε πάντοτε μαζί με το συμβούλιο μου και θέλω με την ευκαιρία να επισημάνω ότι έχω ένα πολύ καλό Δ.Σ.. Είμαστε 11 αξιόλογοι άνθρωποι που μιλάμε και βγάζουμε τις αποφάσεις μας. Ολες οι επιτυχίες του ΟΦΙ όλ’ αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην θέση του προέδρου οφείλονται όχι στο Θανάση Χηνόπουλο μόνο, αλλά και στο συμβούλιο του, στις τεχνικές ηγεσίες που είχαμε όλ’ αυτά τα χρόνια, εννοώντας όλο το τιμ, καθώς και στους φιλάθλους του ΟΦΙ και ειδικότερα στους Κουρήτες. Το Βουζουνεράκειο σε κάθε παιχνίδι έχει από 1500 μέχρι 2000 φιλάθλους και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός διότι ο κόσμος αυτός είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και επανειλημμένως χάρη στην ενέργεια του έχουμε καταφέρει να “γυρίσουμε” παιχνίδια. Σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, παίξαμε και με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κερδίζαμε και μας ισοφάρισαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Εχουμε πολύ καλές εμφανίσεις, αναδειχθήκαμε πρωταθλητές Γ’ Εθνικής… Ο πρώτος στόχος που βάζουμε πάντα είναι να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Πηγαίνοντας στη Σούπερ Λιγκ 2, εάν βοηθήσει ο Θεός λόγω αναδιάρθρωσης, το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξουμε θα είναι μια αξιοπρεπής πορεία και όπως κάνουμε κάθε Δεκέμβριο, θα κάνουμε το ταμείο μας. Μέχρι τώρα αυτό κάνουμε κάθε χρόνο, βλέπουμε πού βρισκόμαστε, πού είμαστε, πού πονάμε, τι έχουν οι άλλες ομάδες, τι παιχνίδια έχουμε στο δεύτερο γύρο και από ‘κει και έπειτα επαναπροσδιορίζεται ο στόχος. Γίνονται και οι σχετικές μεταγραφές και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο, περιμένοντας. Μην ξεχνάτε ότι πριν από τρία χρόνια ο ΟΦΙ έπαιζε με ομάδες τοπικού».

Για την απόφαση ενασχόλησης του με τον ΟΦΙ, όταν την περίοδο που ανέλαβε την ομάδα το σωματείο δήλωνε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική: «Πράγματι όταν παρέλαβα τον ΟΦΙ είχε βγάλει ανακοίνωση, την είχα διαβάσει, ότι δεν θα συνέχιζε για οικονομικούς λόγους γιατί τότε δεν μπορούσε το Δ.Σ. να συνεχίσει. Είχαν έρθει κάποιοι άνθρωποι και με είχαν βρει, άνθρωποι που είναι ακόμα και σήμερα στο συμβούλιο και παρέλαβα έτσι την ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα όλη αυτή την πορεία που έχει υπάρξει, απλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι στη ζωή μου ό,τι αναλαμβάνω και το βλέπω ζεστά, πετυχαίνω. Για να πετύχει κανείς κάποια πράγματα θέλει πολλή δουλειά, τύχη, διπλωματία, πολιτική, θέλει δημόσιες σχέσεις… Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος που είναι “μονοκόμματος” να πετύχει σε οτιδήποτε θέμα.

Ενας άνθρωπος που επιδεικνύει ψυχραιμία, υπομονή, ευγένεια, αγάπη, σεβασμό έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Δεν κάνουν μόνο τα λεφτά τις επιτυχίες. Υπάρχουν ομάδες που έχουν διαθέσει πάρα πολλά λεφτά και ο ΟΦΙ με τα μισά λεφτά έχει πετύχει πολλά περισσότερα. Συναντήσαμε αυτές τις ομάδες και στην Γ’ Εθνική και στην Φούτμπολ Λιγκ… Δεν έκαναν τίποτα γιατί δεν υπήρχε αγάπη και ομόνοια, δημοκρατική αντίληψη, συζήτηση, ο καθένας κάνει ότι θέλει κλπ. Εμείς κάνουμε συμβούλιο στο γραφείο μου 11 άνθρωποι και τελειώνουμε μετά από 3-4 ώρες, συζητώντας πράγματα ουσιαστικά. Χρησιμοποιώντας την αγάπη και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο θεωρώ ότι έχω κερδίσει την εκτίμηση στο Λασίθι».

Για το αν υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία κάποιου προπονητικού κέντρου για τον ΟΦΙ: «Ηδη πέρσι καταφέραμε και βγάλαμε μια απόφαση το δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου, για το οποίο θα μας βοηθήσει και η Περιφέρεια. Εχω μιλήσει και με τον κ. Αρναουτάκη ώστε να το φτιάξουμε. Υπάρχει 10 λεπτά έξω από την πόλη της Ιεράπετρας μία έκταση, ένα γήπεδο το οποίο θα διαμορφωθεί σε προπονητικό κέντρο. Είμαστε στο στάδιο των συζητήσεων και των εξελίξεων για το συγκεκριμένο θέμα».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved