Europa League – 12ος όμιλος: Ερυθρός… Πεντάστερος, τεσσάρα η Χοφενχάιμ!

Europa League – 12ος όμιλος: Ερυθρός… Πεντάστερος, τεσσάρα η Χοφενχάιμ!

Δύο ματς, 11 γκολ και θριαμβευτικές νίκες για τον Ερυθρό Αστέρα επί της Σλόβαν Λίμπερετς (5-1) και της Χοφενχάιμ μέσα στη Γάνδη (4-1)!

Άστραψε και βρόντηξε ο Ερυθρός Αστέρας στο Βελιγράδι, «σκορπώντας» την Σλόβαν Λίμπερετς στους… πέντε ανέμους! Ή καλύτερα, με πέντε γκολ! Με πρωταγωνιστές τους Μπεν και Κατάι, οι παίκτες του Ντέγιαν Στάνκοβιτς πήραν θριαμβευτική νίκη με σκορ 5-1!

Με το… καλησπέρα, οι Σέρβοι μπήκαν μπροστά στο σκορ! Με τον Ρόντιτς έπαιξαν… βόλεϊ στα αντίπαλα καρέ, η μπάλα έφτασε στον Μπεν που από κοντινή απόσταση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Στάνκοβιτς!

Η υπεροχή του Ερυθρού Αστέρα έφερε και το 2-0 στο 22’! Πάλι με «δράστη» τον Μπεν, ο οποίος δέχτηκε την πάσα εντός περιοχής απ’ τον Ίβανιτς και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Οι γηπεδούχοι ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Κατάι (37’) όταν το σουτ που επιχείρησε απ’ τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι, τελικά η Σλόβαν ήταν αυτή που μείωσε πριν το ημίχρονο! Συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, οι παίκτες του Αστέρα έχασαν την μπάλα λίγο έξω απ’ την περιοχή τους. Ο Σαντίλεκ βρήκε τον Μάτουσεκ που δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-1.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ερυθρός Αστέρας πήρε ξανά… κεφάλι δύο τερμάτων! Ο Γκάγιτς ήταν ο σκόρερ αυτή τη φορά, όταν στο 50ο λεπτό ο Κατάι έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Μπεν έγινε κάτοχος όμως το τάκλιν αντιπάλων σταμάτησε την προσπάθειά του. Η μπάλα έφτασε στον Γκάγιτς που δεν έκανε λάθος σημειώνοντας το 3-1!

Κάπου εκεί η Σλόβαν προσπάθησε να βγει μπροστά, ο Αστέρας βρήκε χώρους κι άρχισε… το πάρτυ! Στο 67’ ο Κατάι απέφυγε δύο αντιπάλους στην περιοχή των Τσέχων και εύκολα έκανε το 4-1!

Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου τρία λεπτά μετά. Στο 70’ ήρθε η σειρά του Φαλτσινέλι, ο οποίος έκανε το 5-1 μετά από προσπάθεια του Μπεν!

Γάνδη-Χοφενχάιμ 1-4

Στο Βέλγιο η Χοφενχάιμ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη της Γάνδης, παρότι οι Βέλγοι θα μπορούσαν να προηγηθούν καθώς είχαν χαμένο πέναλτι! Παρ’ όλα αυτά, το 4-1 των Γερμανών ήταν δίκαιο και σε επίπεδο σκορ, όσο φυσικά κι ως αποτέλεσμα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν με περισσότερη προσοχή να σημειώσουν κι άλλα τέρματα!

Η Γάνδη άρχισε το ματς με μεγάλη ευκαιρία χαμένη για να προηγηθεί. Στο 14’ ο Γιάρεμτσουκ έγινε κάτοχος εντός περιοχής, ο Ποστς τον κράτησε και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο ίδιος ο Γιάρεμτσουκ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπάουμαν έπεσε στην αριστερή του γωνιά και έσωσε την ομάδα του!

Τελικά αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν οι Βέλγοι, το έκανε η Χοφενχάιμ! Οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι όταν ο Ενγκατζούι βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Μπελφοντίλ ανέλαβε την εκτέλεση στο 36’ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Προς το τέλος του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ η Γερμανική ομάδα και με γκολ άρχισε και το δεύτερο μέρος! Στο 52’ ο Ποστς έδωσε στον Μπεμπού, αυτός έκανε το γύρισμα ξανά στον Ποστς, με τον τελευταίο να την πατάει στον Γκρίλιτς που την έστειλε στα δίχτυα μετά από ωραίο συνδυασμό!

Η ξεκάθαρη ανωτερότητα των Γερμανών πήρε διαστάσεις στο 73’. Το 3-0 για τη Χοφενχάιμ ήρθε με εξαιρετικό γκολ, όταν ο Μπελφοντίλ κινήθηκε προς την αντίπαλη εστία με τον Οφόε να τον κόβει προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Γκατσίνοβιτς που την έστειλε εξαιρετικά στο παραθυράκι της εστίας της Γάνδης!

Κι ενώ όλα έμοιαζαν να… σβήνουν στο ματς, στο 90+3’ ο Κλέιντεστ πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Γάνδη. Ο Μποτάκα έκανε την πάσα, με τον Κλειντεστ να βρίσκει γκολ για τους Βέλγους.

Αλλά η Χοφενχάιμ δεν αρκούνταν στα τρία και τελικά σημείωσε και τέταρτο τέρμα! Ένα λεπτό μετά το τέρμα της Γάνδης (90+4’) ο Μπαουμγκάρτνερ ήταν αυτός που έκανε το 4-1 για τους Γερμανούς που πέρασαν θριαμβευτικά απ’ το Βέλγιο!

 



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved