Μπάρισιτς: «Ο Αστέρας δεν είναι μια τυχαία ομάδα»

Μπάρισιτς: «Ο Αστέρας δεν είναι μια τυχαία ομάδα»

Χαρούμενος για την πρόκριση της Ραπίντ εμφανίστηκε ο Ζόραν Μπάρισιτς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι και τα δύο ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

«Χαίρομαι που τα καταφέραμε. Είχαμε στόχο να παίξουμε επιθετικά και να κάνουμε ευκαιρίες. Το πετύχαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Ευτυχώς προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Ισοφαριστήκαμε αλλά η ομάδα συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και ευτυχώς κάναμε το 2-1. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μας», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Αυστριακών.

Για τον Σάουμπ: «Θα μπορούσε να παίζει και βασικός. Ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δύο γκολ. Αυτό θέλει και τύχη. Θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες αν δεν κάναμε τόσο περίπλοκο το ματς. Χρειαζόμαστε εμπειρία για να το κάνουμε αυτό».

Για το ότι δεν έπαιξε επιθετικά από την αρχή: «Για εμάς ήταν φυσιολογικό να δεχθούμε γκολ. Ο Αστέρας δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Μπορεί να ήμασταν φαβορί αλλά είναι δύσκολο κόντρα σε καλές ομάδες να πετυχαίνεις το στόχο. Και πάλι να πω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί έτρεξε πολύ. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Για όσα έκριναν την πρόκριση: «Οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα. Αν δούμε τους δύο αγώνες, τότε θα διαπιστώσουμε ότι αξίζαμε την πρόκριση».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον Αστέρα: «Ο Γκρατσίνι, ο Ντε Μπλάσις, ο Κάφα, ο Ουσέρο, ο Ναβάρο που δεν ήταν σε καλή μέρα... Έχουν πολλούς καλούς παίκτες».



ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για τον Χουγκάζ
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
ΠΑΟΚ - Άρης: Sold out το ντέρμπι της GBL
ΠΑΟΚ - Άρης: Sold out το ντέρμπι της GBL
Κρίσιμα ματς στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready στα καταστήματα Allwyn
Κρίσιμα ματς στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready στα καταστήματα Allwyn
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved