Πόστιγκα: «Άμεση πρόκριση»
Ο… ήρωας της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, Έλντερ Πόστιγκα, τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα προκριθεί κατευθείαν στα τελικά.
«Σκούρα» τα βρήκε η Πορτογαλία απέναντι στην Νορβηγία στο «Ντα Λουζ», ωστόσο ένα τέρμα του Έλντερ Πόστιγκα ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Ίβηρες και να φτάσουν στη κορυφή, μαζί με τις Δανία και Νορβηγία.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
«Όλα τα παιχνίδια μας είναι δύσκολα και έτσι ήταν και αυτό με την Νορβηγία. Το να βρισκόμαστε στη κορυφή είναι πολύ σημαντικό και έχουμε ως στόχο την απευθείας πρόκριση στα τελικά. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και απέδειξε ότι δίκαια διεκδικεί την πρόκριση», είπε ο Έλντερ Πόστιγκα.