Με Ρονάλντο η Πορτογαλία

Με Ρονάλντο η Πορτογαλία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Νορβηγία.

Χωρίς πολλές εκπλήξεις είναι η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, για την αναμέτρηση των προκριματικών του EURO με την Νορβηγία.

Εκτός από τους Ρονάλντο, Νάνι, Καρβάλιο και Πέπε, νέοι στην αποστολή είναι οι Αντρέ Σάντος, Ρούμπεν Μίκαελ και Σιλβέστρε Βαρέλα, οι οποίοι εντυπωσίασαν φέτος με τις εμφανίσεις τους.

Η μοναδική… χτυπητή απουσία έχει να κάνει με τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λιέντσον. Οι Ίβηρες θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να πάρουν προβάδισμα για την 7η συνεχόμενη συμμετοχή τους σε μεγάλη διοργάνωση.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εντουάρντο (Τζένοα), Ρουί Πατρίτσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βεντούρα (Πόρτο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρικάρντο Καρβάλιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρολάντο (Πόρτο), Φάμπιο Κοεντράο (Μπενφίκα), Σίλβιο (Μπράγκα)
ΜΕΣΟΙ: Αντρέ Σάντος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ραούλ Μεϊρέλες (Λίβερπουλ), Ρούμπεν Μίκαελ (Πόρτο), Ντούντα (Μάλαγα), Κάρλος Μάρτινς (Μπενφίκα), Ζοάο Μουτίνιο (Πόρτο), Πάουλο Μασάδο (Τουλούζ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟI: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνι (Ζενίτ), Έλντερ Πόστιγκα (Ζενίτ), Αλμέιντα (Μπεσίκτας), Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βαρέλα (Πόρτο)



Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
Καραλής από καρδιάς: «Έχω την αγάπη της Ελλάδας – Βράζει το αίμα του, θέλω παγκόσμιο ρεκόρ»
Καραλής από καρδιάς: «Έχω την αγάπη της Ελλάδας – Βράζει το αίμα του, θέλω παγκόσμιο ρεκόρ»
Δεύτερος στον κόσμο ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6,05μ.
Δεύτερος στον κόσμο ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6,05μ.
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved