Euro 2012: Μαραντόνα: «Ανίκητη η ισπανική... μηχανή»
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Αργεντινό να τονίζει πως ίσως αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη!
Ο προπονητής της Αλ Γουάσλ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε και έγραψε σχετικά στη στήλη που διατηρεί στους «Times of India»:
«Δεν είναι μόνο η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, αλλά μπορεί να είναι και η μόνη ομάδα που έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο ποδόσφαιρο. Κανείς δε μπορεί να νικήσει την ισπανική μηχανή. Προσπάθησε ο Ρονάλντο, ο Πίρλο, όμως είχαν τις λύσεις. Πέτυχαν 12 γκολ και δέχθηκαν μόνο ένα», έγραψε αρχικά ο Μαραντόνα, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει:
«Ο Ρονάλντο έδειξε γιατί είναι δεύτερος στον κόσμο (πίσω από τον Μέσι), αφού πέτυχε γκολ χωρίς ουσιαστικά να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το γκολ του τουρνουά, ενώ ο Πίρλο έβγαζε την μία πάσα πίσω από την άλλη και ήταν από τους κορυφαίους του EURO».