Euro 2012: Ό,τι δεν γνωρίζετε για τη Γαλλία

Euro 2012: Ό,τι δεν γνωρίζετε για τη Γαλλία

Αρκετές είναι οι εντυπωσιακές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους ποδοσφαιριστές της Γαλλίας ενόψει του Euro 2012 και το Onsports σας τις παρουσιάζει.

Φλοράν Μαλουντά

Το παρουσιαστικό του Φλοράν Μαλουντά, κάνει περισσότερο σε… κάγκουρα. Ωστόσο, ο επιθετικός της Τσέλσι σε καμία περίπτωση δεν συμπεριφέρεται ως τέτοιος. Ο διεθνής επιθετικός είναι μεγάλος φαν της μουσικής Ρέγκε. Σε ένα φεστιβάλ Ρέγκε η επιτυχία δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να μπει… μέσα περί τα 400 ευρώ. Ο επιθετικός της Τσέλσι, αποφάσισε να κάνει δώρο το συγκεκριμένο ποσό στους διοργανωτές έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να ζήσει ξανά μία τέτοια βραδιά!

Ματιέ Βαλμπουενά

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε πάρει μέρος σε φωτογράφιση εσωρούχων, γνωστής γαλλικής εταιρίας. Η συγκεκριμένη εταιρία φαίνεται πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το… τακτ που έκανε η εμφάνισή του στην κολεξιόν και πλέον είναι ένα από τα επίσημα μοντέλα της, καθώς δεν χάνει την ευκαιρία να ποζάρει στο φακό όποτε του ζητηθεί.

Σεντρίκ Καρασό

«Αν τον δει κάποιος σήμερα, θα πει ότι είναι όμορφος», είπε ο Ζοσέ Ανιγκό για τον τερματοφύλακα της Μαρσέιγ, Σεντρίκ Καρασό. Γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 2001 όμως, τίποτα δεν έμοιαζε ίδιο. Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής γκολκίπερ τα είχε τα… κιλάκια του. Θέλοντας όμως να κάνει καριέρα σε υψηλό επίπεδο, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και πήρε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα δίαιτας. Έτρωγε μόνο γιαούρτι και δύο φέτες ζαμπόν συνδυάζοντας μάλιστα δύο ώρες κολύμβησης την ημέρα και άλλες δύο τρεξίματος κάθε μέρα. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει αργότερα: «Με έβλεπαν οι γιατροί και με έλεγαν τρελό».

Ερίκ Αμπιντάλ

Από το 2003 και ύστερα, ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι αρκετά πιο προσεκτικός με τους φίλους του. Τότε, είχε κάνει το λάθος να δανειστεί το αυτοκίνητο και το σπίτι ενός φίλου του, έχοντας κάποιον λόγο. Μένοντας στο Λιλ, εκείνη την περίοδο διεξαγόταν έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Η δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πλέον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, καθώς οι «φίλοι» του ήταν εκείνοι που καταζητούνταν τελικά, καθώς στο σπίτι που έμεινε για λίγες ημέρες, υπήρχαν κρυμμένα 42 κιλά κάνναβης!

Γιάν Μβιλά

«Νόμιζα πως ήταν μία νύχτα όπου θα διασκέδαζα, πριν καταλάβω ότι με περίμενε ο τρόμος», είχε πει ο Γιοάν Μβιλά για μία βραδιά που πέρασε στη Γαλλία. Τότε, είχε αρχίσει να χορεύει με μία σέξι γυναίκα ονόματι Ίνγκριντ. Μάλιστα, στο όνομά του είχε κλείσει και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του. Ο ίδιος στο δικαστήριο αρνήθηκε κάθε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ωστόσο, αργότερα, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τη συγκεκριμένη κυρία, καθώς έκανε καταγγελία για κλοπή. Από τη συγκεκριμένη βραδιά οι απώλειες ήταν μεγάλες, καθώς χάθηκε το χρυσό του ρολόι και ένα σεβαστό ποσό από τις τσέπες του, με την Ίνγκριντ να μην βρίσκεται ποτέ από τις αστυνομικές αρχές!

Αντίλ Ραμί

Πριν γίνει ποδοσφαιριστής, ο Αντίλ Ραμί ήταν μηχανικός αυτοκινήτων. Το σώμα του ήταν τόσο καλό που ανάγκασε περιοδικό στη Γαλλία να του κάνει γυμνή φωτογράφιση με τον ίδιο να αποκτά άμεσα φήμη. Το παρουσιαστικό του ήταν αυτό που έψαχναν διάφοροι σκηνοθέτες με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση για να γίνει ηθοποιός. «Μία μέρα μου έδωσαν έναν ρόλο για ταινία. Δεν την δέχτηκα όμως. Ποιος ήταν ο ρόλος μου; Έπρεπε να είμαι ένα αγόρι που ανησυχεί για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Νομίζω πως μου έδωσαν ρόλο για έναν τρανσέξουαλ», είπε ο ίδιος που δεν ακολούθησε αυτή την καριέρα.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved