Champions League: Έριξε τορπίλη για τους «4» η Βιγιαρεάλ - Ο Μπενζεμά ξελάσπωσε τη Ρεάλ (videos)

Champions League: Έριξε τορπίλη για τους «4» η Βιγιαρεάλ - Ο Μπενζεμά ξελάσπωσε τη Ρεάλ (videos)

Champions League: Η Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσε το «θαύμα» των προημιτελικών, καθώς πέταξε εκτός συνέχειας τη Μπάγερν, παίρνοντας γλυκιά ισοπαλία 1-1 στην Arena του Μονάχου - Η Ρεάλ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στην παράταση, παρά την ήττα της 3-2 από την Τσέλσι.

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε η Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League, καθώς πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, αφήνοντας την Μπάγερν Μονάχου για μία ακόμα χρονιά μακριά από τη διάκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «συγκρότημα» του Ουνάι Έμερι ήταν ο Σάμουελ Τσουκουέζε, ο οποίος στο 88ο λεπτό, σημείωσε το «χρυσό» τέρμα της Βιγιαρεάλ, διαμορφώνοντας το 1-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 στον πρώτο αγώνα, έδωσε την πρόκριση στην ισπανική ομάδα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε ότι μπορούσε για τους Βαυαρούς, άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Τόμας Μίλερ, αλλά η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», με το «κίτρινο υποβρύχιο» να χτυπάει στην κατάλληλη στιγμή και να «αρπάζει» την πρόκριση.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Καστεγιάνοι θα δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά του Champions League και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα. Οι «κόκκινοι» έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς είχαν επικρατήσει 3-1 στην Πορτογαλία.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Έβγαλε τα «κάστανα» και πάλι ο Μπενζεμά

Η Τσέλσι έφτασε δέκα λεπτά από την ολική ανατροπή κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, προηγούμενη 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά η «Βασίλισσα» βρήκε τον τρόπο για να «κλείσει» θέση στα ημιτελικά. Ο Ροντρίγκο ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση (3-1) με τέρμα στο 80ο λεπτό και στο έξτρα μισάωρο, ο Καρίμ Μπενζεμά «ξελάσπωσε» τους «μερέγχες».

Μαγική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «μπλε» του Λονδίνου στην Ισπανία. Το «συγκρότημα» του Τόμας Τούχελ έδειξε πολύ σκληρό για να «πεθάνει», παρά την ήττα 3-1 στο πρώτο ματς και από την αρχή έβαλε πολλούς «πονοκέφαλους» στη «Βασίλισσα». Μόλις στο 15ο λεπτό ο Μέισον Μάουντ άνοιξε το σκορ για τους Βρετανούς και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο ματς.

Μάλιστα, στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ ο Ρούντιγκερ έφερε στα ίσια (3-3) τη «μάχη» της πρόκρισης. Ο Γερμανός αμυντικός με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την Τσέλσι, αποτέλεσμα που έστελνε το ματς στην παράταση.

Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να δίνουν τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 62’ ο Αλόνσο σκόραρε για τρίτη φορά για τους φιλοξενούμενους, όμως, το τέρμα του ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR, μία φάση που προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Πάντως, η Τσέλσι ήταν αυτή που βρήκε το επόμενο τέρμα και στο 75’ ο Τίμο Βέρνερ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης, καθώς διαμόρφωσε το 3-0. Όμως, πέντε λεπτά αργότερα, η Ρεάλ βρήκε την πολυπόθητη «απάντηση». Ο Ροντρίγκο μείωσε 3-1, ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Έξι λεπτά μετά τη σέντρα στο έξτρα μισάωρο, ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε το γκολ που αποδείχθηκε «χρυσό» για τους Μαδριλένους. Ο Γάλλος επιθετικός «ξελάσπωσε» για μία ακόμα φορά την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, γράφοντας το 3-2 και δίνοντας την πρόκριση στη «Βασίλισσα».

Δείτε τα highlights από τις δύο ρεβάνς

Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ 1-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 2-3 (παράταση, 1-3 κ.α.)



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved