Champions League: Επική ανατροπή στο Σεβίλλη-Κράσνονταρ, περίπατος για Τσέλσι (videos)

Champions League: Επική ανατροπή στο Σεβίλλη-Κράσνονταρ, περίπατος για Τσέλσι (videos)

Γκολ, θέαμα, πέναλτι, αποβολές και το πρώτο γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο Champions League σημάδεψαν την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου, με την Τσέλσι να επικρατεί 3-0 της Ρεν και τη Σεβίλλη 3-2 της Κράσνονταρ.

Το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς έγινε στη Σεβίλλη, με τη γηπεδούχο να σοκάρεται στην έδρα της από την Κράσνονταρ με ένα γρήγορο 0-2, αλλά να αντιδρά και να φτάνει μέχρι την επική ανατροπή. Έχοντας μάλιστα μείνει με παίκτη λιγότερο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2.

Η ρωσική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι μέσα στη Σεβίλλη και κατάφερε να προηγείται με 2-0 μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» μέσα στο πρώτο 20λεπτο, με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ να είναι εκ των πρωταγωνιστών!

Το 0-1 ήρθε από εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση του Σουλεϊμάνοφ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.


Λίγα λεπτά αργότερα ο Μάρκους Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κούντε, κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος υποδειγματικά στο πλαϊνό δίχτυ της αντίπαλης εστίας!


Μετά το σοκαριστικό γρήγορο 0-2 της Κράσνονταρ μέσα στη Σεβίλλη, οι Ανδαλουσιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν τους Ρώσους και έφτασαν σε ένα γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ιβάν Ράκιτιτς να σκοράρει με κεφαλιά.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά για τους γηπεδούχους, με τον Νάβας να αντικρύζει την απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Όλσον λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής σε αντεπίθεση της Κράσνονταρ.

Το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Και τελικά έφτασαν στην επική ανατροπή. Με δύο γκολ του Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (στο 69’ και στο 72’), το πρώτο μετά από τρομερή γκάφα της άμυνας των Ρώσων.

 

Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Νάβας, Κουντέ (34’ Όσκαρ), Κάρλος, Εσκουδέρο (34’ Ακούνια), Ράκιτιτς, Γκούντελι, Χορδάν (60’ Εν-Νεσιρί), Οκάμπος, Μουνίρ (60’ Φερνάντο), Ντε Γιονγκ (83’ Ρεκίκ)

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάγιεβ): Σαβόνοβ, Σουλεϊμάνοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Τσερνόβ, Γκαζίνσκι, Σαμπούα (34’ Σπερτσιάν, 65’ Κλάεσον), Όλσον, Ούτκιν (75’ Βάντερσον), Ραμίρες (46’ Σορόκιν), Μπεργκ

«Καθάρισε» από τη βούλα η Τσέλσι

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεν η Τσέλσι, η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 των Γάλλων, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο το «τρίποντο».

Οι «μπλε» του Λονδίνου προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο, χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Τίμο Βέρνερ (στο 10’ και στο 41’). Μάλιστα, το δεύτερο πέναλτι έφερε και την αποβολή του Νταλμπέρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.


Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και τρίτο γκολ για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, καθαρίζοντας και τυπικά την υπόθεση νίκη, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να σκοράρει στο 50’.

 

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τζέιμς, Ζούμα, Τιάγκο Σίλβα (68’ Ρούντιγκερ), Τσίλγουελ (63’ Έμερσον), Ζορζίνιο, Καντέ (63’ Κόβατσιτς), Μάουντ, Ζίγιες (75’ Χάντσον-Οντόι), Βέρνερ, Έιμπραχαμ (63’ Ζιρού)

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Γκομίς, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Αγκέρ, Νταλμπέρτ, Μπουριγκό, Νζονζί (62’ Γκρενιέ), Λεά-Σιλικί (46’ Τριφέρ), Γκμποχό (62’ Ντελ Καστίγιο), Τεριέ (62’ Ντοκού), Γκιρασί (76’ Ουνού)


Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι έφτασε τους 7 βαθμούς στον 5ο όμιλο, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία μετά από 3 αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ακόμα γκολ, έχοντας ωστόσο συγκάτοικο τη Σεβίλλη, η οποία πέτυχε την επική ανατροπή κόντρα στη Κράσνονταρ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Τσέλσι – Ρεν 3-0
Σεβίλλη – Κράσνονταρ 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3αγ.)

Τσέλσι 7
Σεβίλλη 7
Ρεν 1
Κράσνονταρ 1



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved