Το καταστροφικό δίλεπτο και το απόλυτο μηδέν για την ΑΕΚ στο Champions League (video+photos)

Το καταστροφικό δίλεπτο και το απόλυτο μηδέν για την ΑΕΚ στο Champions League (video+photos)

Καρέ – καρέ η στιγμή που οδήγησε την ΑΕΚ στο να γίνει η χειρότερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών στο Champions League.

Παρότι έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση στο «Ντα Λουζ» κόντρα στη Μπενφίκα, η ΑΕΚ έχασε ξανά. Για έκτη φορά, σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League με αποτέλεσμα να τελειώσει χωρίς βαθμό στο γκρουπ και να γίνει η χειρότερη ελληνική ομάδα στην ιστορία του θεσμού.

Με βάση τις πιθανότητες, βέβαια, αυτό δεν ήταν απίθανο να συμβεί από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε στην έδρα της και το τελευταίο ματς ήταν μακριά από το ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ στα τρία παιχνίδια που έδωσε σε Μόναχο, Λισαβόνα και Άμστερνταμ έγραψε… μηδέν τελικές προς την εστία των αντιπάλων της! Σε κάτι παραπάνω από 4,5 ώρες ποδοσφαίρου, δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έστειλαν τη μπάλα ούτε μια φορά προς το τέρμα των Άγιαξ, Μπάγερν και Μπενφίκα συνεπώς δεν είχαν και πολλές πιθανότητες να πάρουν κάτι από τη στιγμή που σε όλα τα παιχνίδια δέχθηκαν γκολ.

Αν μπορούσαν να πάρουν κάτι, αυτό θα συνέβαινε στη Λισαβόνα όπου είχε διατηρηθεί για 87’ το «μηδέν» στην άμυνα και έστω ο βαθμό θα απέτρεπε το να χαρακτηριστεί η ΑΕΚ η χειρότερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών στο Champions League. Αυτό, όμως, δεν συνέβη και το δίλεπτο 87’-89’ ήταν καταστροφικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του. Αρχικά ήρθε το φάουλ και η δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβολή, του Γαλανόπουλου. Ακολούθησε το γκολ του Γκριμάλντο στο 88’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό η αποβολή του… έξαλλου Ουζουνίδη. Μπορεί ο τεχνικός της ΑΕΚ να είχε απόλυτο δίκιο για τη φάση της δεύτερης κίτρινης στον Γαλανόπουλο που έφερε και το γκολ για τη Μπενφίκα, πλην όμως η αντίδρασή του ήταν τόσο έντονη που έστειλε κι αυτόν στα αποδυτήρια και τους «κιτρινόμαυρους» στο απόλυτο… μηδέν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



Με μελτέμια και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Δευτέρα - Πώς θα κυλήσει ο καιρός μέχρι τις 22 Ιουνίου
Με μελτέμια και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Δευτέρα - Πώς θα κυλήσει ο καιρός μέχρι τις 22 Ιουνίου
Παντρεύτηκε ο Μανώλης Σιώπης στην Αλεξανδρούπολη
Παντρεύτηκε ο Μανώλης Σιώπης στην Αλεξανδρούπολη
Τένις: Εκτός κυρίως ταμπλό στο Βερολίνο η Μαρία Σάκκαρη
Τένις: Εκτός κυρίως ταμπλό στο Βερολίνο η Μαρία Σάκκαρη
«Σειρήνες» για Άλεκ Πίτερς, η Ρεάλ δίνει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει
«Σειρήνες» για Άλεκ Πίτερς, η Ρεάλ δίνει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved