Πέλκας: Θα παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

Πέλκας: Θα παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Πέλκας και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να καλύψουν επάξια το κενό του Βιεϊρίνια, στην αυριανή (8/8) «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Δημήτρης Πέλκας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ για τα πλέι όφ του Champions League και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη, από τα ματς με τη Βασιλεία, για να προκριθεί. Αναφέρθηκε παράλληλα και στον Βιεϊρίνια τονίζοντας ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να καλύψουν επάξια το κενό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Δικέφαλου:

Για την εμπειρία από τους αγώνες με Βασιλεία: «Από κάθε παιχνίδι έχω μάθει να κερδίσω πολλά πράγματα. Νομίζω ότι σταθήκαμε καλά και στα δύο παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και το μυαλό μας είναι καθαρά στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει άγχος στον ΠΑΟΚ: «Μετά τον περσινό αποκλεισμό, στόχος μας καθαρά φέτος είναι να μπούμε σε ομίλους. Το έχουμε θέσει σαν στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champiosns League. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι όλοι μας, πρώτα το αυριανό και μετά αυτό στη Ρωσία. Σίγουρα το γεγονός ότι όπως και να έχει θα παίξουμε σε ομίλους, μας δίνει μεγάλη χαρά».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Προσωπικά κι από τη φιλοσοφία του προπονητή έχουμε ως στόχο το επόμενο ματς. Προς το παρόν κοιτάμε μόνο την Σπαρτάκ και θα κάνω ότι είναι δυνατό για να περάσουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Έχουμε ακόμη για να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για την Σπαρτάκ: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια για να περάσουμε. Το επίπεδο ανεβαίνει. Καταφέραμε να περάσουμε την Βασιλεία, επειδή ήμασταν καλύτεροι, αλλά είχε παίκτες με μεγάλη ποιότητα ο αντίπαλος. Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι, θα κριθεί πιστεύω στις λεπτομέρειες και θα πρέπει να είμαστε εμείς καλύτεροι σε αυτές».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Αρχικά δεν ξέρουμε πως θα είναι η ενδεκάδα. Προσωπικά είμαι πανέτοιμος. Πρέπει όλη τη βδομάδα να είσαι πανέτοιμος και να δίνεις τα πάντα, για να είσαι έτοιμος και στο παιχνίδι. Ότι μου πει ο προπονητής θα το κάνω».

Για την ετοιμότητα των δυο ομάδων: «Δεν νομίζω ότι έχουν μεγαλύτερη ετοιμότητα. Όπως είπα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το πως αισθάνεται, για την απώλεια του Βιεϊρίνια: «Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά, το δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Εγώ από μικρό παιδί είχα αυτό το όνειρο και θα κάνω τα πάντα για να δείχνω ότι αξίζω να το φοράω το περιβραχιόνιο. Όσον αφορά στον Αντρέ, θα παίξω κι εγώ για τον Αντρέ, όλη η ομάδα θα το κάνει. Είμαστε μία οικογένεια, ο ένας παίζει για τον άλλον και αυτό θα κάνουμε κι αύριο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved