Διπλό… πρωτιάς για Ατλέτικο

Διπλό… πρωτιάς για Ατλέτικο

Την πρώτη θέση του 3ου ομίλου πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας 2-1 της Μπενφίκα στην Λισαβόνας.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Σαούλ Νίγκεθ και στο 55’ ο Βιέτο έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι «Αετοί» το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 75’ με τον Μήτρογλου.

Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λισάντρο Λόπες, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Πίτσι, Γκονσάλο Γκουέντες (46' Μήτρογλου), Γκαϊτάν, Ζόνας.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Φερέιρα Καράσκο, Γκριεζμάν, Βιέτο.

Το… έσωσε η Γαλατά

Στους «32» του Europa League θα συνεχίσει η Γαλατάσαραϊ μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αστάνα στην Πόλη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Τουμάσι στο 62ο λεπτό, όμως, δύο λεπτά αργότερα, ο Σελτσούκ Ινάν έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και έσωσε τους Τούρκους.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σαμπρί Σαριόγλου, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Σετζού, Ολτζάν Αντίν, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ, Ποντόλσκι, Γιασίν Εζτεκίν, Μπουράκ Γιλμάζ.

Αστάνα: Έριτς, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Άνιτσιτς, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Μουζνίκοβ, Τουμάσι, Κετεβοαμά, Καμπανανγκά.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 13 – 16 Champions League
2. Μπενφίκα 10 – 16 Champions League
3. Γαλατάσαραϊ 5 – 32 Europa League
4. Αστάνα 4



Παναθηναϊκός: Το πείσμα και η νοοτροπία του Ταμπόρδα έφεραν τα πάνω-κάτω
Παναθηναϊκός: Το πείσμα και η νοοτροπία του Ταμπόρδα έφεραν τα πάνω-κάτω
Πόλο: Συνεχίζει με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός
Πόλο: Συνεχίζει με το απόλυτο ο Παναθηναϊκός
Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Ατρόμητος: Χωρίς Τζοβάρα κόντρα στον Asteras Aktor
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
Παναιτωλικός: Με τέσσερις απόντες κόντρα στον Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved