Κανείς δεν είναι τόσο δεμένος με το τάπερ του φαγητού όσο ο Έλληνας
Η ζωή στο γραφείο με τα τάπερ φαντάζει εξαιρετική. Ίσως μέχρι να ανοίξεις το καπάκι.
Κάθε δουλειά έχει τα δικά της καλά γύρω από το θέμα φαγητό. Θυμάμαι μία χαρακτηριστική στιγμή όπου ο μηχανικός που είχα πάει στο αυτοκίνητο, μέσα στο μικρό του γραφειάκι, έτρωγε μπακαλιάρο σκορδαλιά με ένα καρβέλι ψωμί που πιθανότατα του είχε ετοιμάσει η καλή του. Μπορεί η εικόνα του να τρώει κάποιος μπακαλιάρο σκορδαλιά να φαίνεται αστεία σε κάποιους, αλλά για εμάς που δουλεύουμε στα γραφεία ήταν πάντα κάτι σαν κοινωνική απελευθέρωση.
Γιατί; Γιατί οι comme il faut τρόποι συμβίωσης στο γραφείο με τους συνεργάτες, προστάζουν πως δεν μπορείς να φέρεις ότι θέλεις στο τάπερ σου. Πόσο μάλλον σε ανοιχτό γραφείο.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr