Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο νόσησης με Covid-19

Γιατί τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο νόσησης με Covid-19

Παρά τα εμβόλια, τις θεραπευτικές και τις μη φαρμακευτικές στρατηγικές για τη διαχείριση της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19, η καλύτερη κατανόηση των παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με τη μόλυνση από τον κορονοϊό. θα βοηθούσε στην προστασία των ατόμων από μελλοντική μόλυνση.

Η διατροφή θεωρείται καθοριστικός παράγοντας για την υγεία. Μια ισορροπημένη διατροφή σχετίζεται με τη διατήρηση υγιούς μικροβιώματος του εντέρου, το οποίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα ρύθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες φρούτων και λαχανικών και ακολουθούν γενικά μια υγιεινή διατροφή, αντιμετωπίζουν χαμηλότερο κίνδυνο Covid-19. Αυτή η παρατήρηση υποδεικνύει πιθανή σχέση μεταξύ της διατροφής και του της μόλυνσης από κορονοϊό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Παναθηναϊκός AKTOR: Με τις ίδιες απουσίες η προπόνηση - Ανέβασε πυρετό μέλος του τεχνικού τιμ
Παναθηναϊκός AKTOR: Με τις ίδιες απουσίες η προπόνηση - Ανέβασε πυρετό μέλος του τεχνικού τιμ
Παναθηναϊκός: Χωρίς πλέξιγκλας και δίχτυα - Οι λεπτομέρειες ασφαλείας και ορατότητας
Παναθηναϊκός: Χωρίς πλέξιγκλας και δίχτυα - Οι λεπτομέρειες ασφαλείας και ορατότητας
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Τα στοιχεία των παικτών που θέλει ο Νίκολιτς - Έντονη κινητικότητα
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Τα στοιχεία των παικτών που θέλει ο Νίκολιτς - Έντονη κινητικότητα
Euroleague: Κράξιμο και από Ιβάνοβιτς - «Όταν παίξαμε άμυνα, οι διαιτητές έδιναν φάουλ»
Euroleague: Κράξιμο και από Ιβάνοβιτς - «Όταν παίξαμε άμυνα, οι διαιτητές έδιναν φάουλ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved