Εταιρεία μέντιουμ καταθέτει αγωγή για το GTA Vice City
Με 15 χρόνια καθυστέρηση, θυμήθηκε ότι έχει διαφυγόντα κέρδη λόγω του παιχνιδιού.
H Rockstar είναι μαθημένη από μηνύσεις και αγωγές. Εξάλλου, η σειρά του Grand Theft Auto δεν θα είχε αφήσει αυτή την πλούσια παρακαταθήκη στο gaming αν δεν είχαν προηγηθεί μερικές μεγάλες διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες.
Παρόλα αυτά, μια αγωγή που φτάνει 15 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία ενός τίτλου. Για θυμήσου, 2002, μόλις είχε μπει το Ευρώ στη ζωή μας, η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο έχει προσλάβει ένα περίπου συνταξιούχο Γερμανό προπονητή να αναλάβει τις τύχες της και το Grand Theft Auto Vice City άνοιγε επισήμως τον κύκλο νοσταλγίας για τα 80’s που μας κατέκλυσε εκείνη τη δεκαετία.
Vice City, περμανάντ, Michael Jackson και testarossa. Μόνο; Όχι. Στα παραπάνω προσέθεσε και την Auntie Poulet. Τη θυμάσαι; Να τη.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr