Θα απαντήσετε για τον Δημήτρη, ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με το ΝΟΜΟ!

Θα απαντήσετε για τον Δημήτρη, ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με το ΝΟΜΟ!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θεωρεί ότι μπορεί να κρύβεται πίσω από κύκλους, διαρροές και δημοσιεύματα μνημεία ντροπής που επιχειρούν να τον… ξεπλύνουν για το εξώδικο της ΝΤΡΟΠΗΣ και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ στον Δημήτρη Καρβέλα, όταν ο Δημήτρης έδινε την ύστατη μάχη με τον θάνατο.

Πιστεύει ότι μέσω των υποτακτικών του θα μπορέσει να ξεπλυθεί τόσο αυτός όσο και οι Νικολόπουλος, Ζεϊμπέκης, που υπέγραψαν το κατάπτυστο εξώδικο, στη συνείδηση του κόσμου. Πιστεύει ότι η εξουσία του ως Προέδρου της ΕΟΚ και ό,τι υπόσχεται στους «πρόθυμους» θα τον βοηθήσει να ξεχαστεί η χειρότερη πράξη που έχει υπάρξει ποτέ στην Ιστορία του αθλητισμού στην Ελλάδα: Να σταλεί εξώδικο-απειλή απόλυσης σε έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο, το οποίο μάλιστα παρέλαβε η 85χρονη μητέρα του, αφού ο ίδιος ήταν στο νοσοκομείο…

Κι αντί και οι τρεις αυτοί τύποι, να ζητήσουν συγγνώμη για το αίσχος, αρκούνται σε… δημοσιεύματα και διαρροές, ζητώντας και τα ρέστα. Ψελλίζουν «σεβασμό στο νεκρό» όταν οι ίδιοι όχι μόνο δεν τον σεβάστηκαν όσο ήταν εν ζωή αλλά συνεχίζουν και μετά τον θάνατο του, προκαλώντας την οργή της οικογένειας του Δημήτρη…

Κι επειδή εδώ δεν κρυβόμαστε ιδού η επιχείρηση-ξέπλυμα του Λιόλιου για να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που διοικούν πλέον το μπάσκετ στην Ελλάδα… Χωρίς άλλα σχόλια.

«Χύθηκε πολύ μελάνι τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το εξώδικο που εστάλη από την ΕΟΚ προς τον Δημήτρη Καρβέλα. Ακούστηκαν πολλά και ειπώθηκαν πολλά και, μάλιστα, με πολύ μεγάλη ευκολία, την στιγμή που ο αείμνηστος προπονητής μπάσκετ διέσχιζε την Αχερουσία.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε και ο Βαγγέλης Λιόλιος, όταν τον ρώτησε η «ΠτΔ» για το τι ακριβώς συνέβη. «Σεβασμός στον νεκρό. Μόνον αυτό…», ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΕΟΚ, γεγονός που μας οδήγησε σε δεύτερες σκέψεις και φυσικά σε έξτρα έρευνα για το αν όντως η Ομοσπονδία δεν σεβάστηκε τον αείμνηστο Δ. Καρβέλα όπως επιχειρήθηκε να διαρρεύσει στον χώρο του μπάσκετ κι ευρύτερα.

Ναι, είναι αλήθεια ότι με το που ανέλαβε ο Β. Λιόλιος τη διοίκηση της ΕΟΚ, επιχειρήθηκε (και πολύ σωστά έγινε!) η πλήρης καταγραφή του προσωπικού της Ομοσπονδίας. Επειδή κυκλοφορούσαν φήμες ακόμη και για εξαφανισμένους και «αόρατους» συνεργάτες από το προηγούμενο καθεστώς, ο Β. Λιόλιος θέλησε να γνωρίσει από κοντά έναν προς έναν όλους τους ανθρώπους που είχαν σχέση με την Ομοσπονδία.

Με τον Δημήτρη Καρβέλα υπήρχε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Οι φίλοι του μπάσκετ θα τον θυμούνταν και την περσινή σεζόν στο «Τόφαλος» όταν είχε έρθει – και με την ιδιότητα του μάνατζερ του Ηρακλή – για να δει παιχνίδια του Προμηθέα (στην Πάτρα, μάλιστα, συνδεόταν με μεγάλη φιλία με τον παλιό διαιτητή και επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών της ΕΣΚΑ-Η, Νίκο Κωστή).

Στη διάθεση της ΕΟΚ υπάρχει, μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε και η έγγραφη απάντηση του Δημήτρη Καρβέλα, η οποία πολύ σωστά δεν βγαίνει στη δημοσιότητα από σεβασμό στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή. Η αλήθεια είναι, λοιπόν, ότι ο ίδιος ο Β. Λιόλιος έτρεφε απεριόριστο σεβασμό στον άνθρωπο Δ. Καρβέλα και στην περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια (εξ ου και το ενός λεπτού σιγής το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ…). Ολα τα άλλα είναι απλά «τοξικότητες». Αυτή ήταν και η χαρακτηριστική λέξη που μας μετέφεραν συνεργάτες του Βαγγέλη Λιόλιου στην ΕΟΚ.

«Εγώ προσωπικά δεν θα γίνω σαν τα μούτρα κάποιων…», σχολίαζε, εμφανώς προβληματισμένος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε στελέχη της Ομοσπονδίας όλα όσα ειπώθηκαν τα τελευταία 24ωρα. Και πρόσθετε ότι: «Λάσπη έριχναν, λάσπη ρίχνουν. Τους τοξικούς θα τους αφήσει η ίδια η κοινωνία πίσω, τους αγνοείς και τους αφήνεις στη μιζέρια τους. Το μπάσκετ θα φύγει μπροστά. Σεβασμός στον νεκρό, μόνον αυτό…».

Αυτά λέει ο… Λιόλιος, πιστεύοντας ότι μπορεί να ξεπλύνει την ντροπή. Εμείς όμως, θα είμαστε εδώ. Διαρκώς. Μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση θα απαιτούμε απαντήσεις. Να μάθει ο κόσμος. Για το περιεχόμενο του εξώδικου ενημερωθήκαμε από το ρεπορτάζ. Και ντράπηκε και η ντροπή. Μένουν άλλα τρία ερωτήματα.

Απαντήστε λοιπόν κύριοι:

  • Ποια ήταν η απάντηση του κ. Λιόλιου όταν τον ενημέρωσαν πριν αποσταλεί το εξώδικο ότι ο Δημήτρης Καρβέλας δίνει μάχη για τη ζωή του με τον καρκίνο;
  • Τι έγινε με το εταιρικό (ΕΟΚ) τηλέφωνο του Δημήτρη Καρβέλα;
  • Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ, το πρωί της 12ης Νοεμβρίου του 2021;

Ο Λιόλιος και οι άλλοι δύο γνωρίζουν τις απαντήσεις. Ας τις δώσουν. Θα τις δώσουν. Ο κόσμος να χαλάσει. Κανονικά και με το ΝΟΜΟ. Γιατί ζούμε σε κοινωνία ανθρώπων. Γιατί δεν το επιτρέπουμε να απειλείται με απόλυση ένας άνθρωπος που πολεμάει για τη ζωή του… Τόσο απλά. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξέσπασε για το δημοσίευμα-ντροπή ο γιος του Δημήτρη Καρβέλα - «Ούτε μια συγγνώμη από τον μηχανισμό»

Ξέσπασε για το δημοσίευμα-ντροπή ο γιος του Δημήτρη Καρβέλα - «Ούτε μια συγγνώμη από τον μηχανισμό»

Με υπογραφή Λιόλιου το εξώδικο στον Δ. Καρβέλα, γιατί δεν ήταν στο γραφείο ενώ πέθαινε από καρκίνο

Με υπογραφή Λιόλιου το εξώδικο στον Δ. Καρβέλα, γιατί δεν ήταν στο γραφείο ενώ πέθαινε από καρκίνο

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved