Παραμορφωτικός φακός!

Παραμορφωτικός φακός!

Ο Γιάννης Πάλλας γράφει για το λάθος που απειλεί τον Ολυμπιακό, εάν «διαβάσει» με εσφαλμένο τρόπο τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Euroleague

Με την τρίτη σερί νίκη στην Euroleague, αυτή τη φορά επί της Άλμπα στο Βερολίνο, ο Ολυμπιακός αν μη τι άλλο δείχνει να προσπαθεί να ολοκληρώσει την σεζόν με την μέγιστη προσήλωση.

Προφανώς και δεν είναι ότι καλύτερο να παλεύεις μη έχοντας πλέον έναν στόχο, αλλά έχοντας μια διαδρομή στην διοργάνωση, οφείλεις να διαφυλάττεις το όνομα σου.

Κι αυτό φαίνεται ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι στον Οργανισμό Ολυμπιακό, επιδιώκοντας ένα φινάλε με θετικό πρόσημο, ώστε να μείνει κάτι και για την επόμενη σεζόν.

Κι επειδή πλησιάζει η ώρα για την λήψη αποφάσεων, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πρέπει να είναι κριτήριο αφοσίωσης και συνέπειας, τα συγκεκριμένα παιχνίδια στην Euroleague, πλην όμως πρέπει να κριθεί και να αξιολογηθεί το ρόστερ συνολικά και όχι με βάση την τελευταία εντύπωση.

Διότι, αν κάνει το λάθος να μείνει με την τελευταία εντύπωση των αγώνων που διεξάγονται χωρίς άγχος και πίεση, θα είναι λανθασμένα τα κριτήρια και δεν θα αφορούν σε καμία περίπτωση την συνολική προσφορά των παικτών.

Ναι μεν, έχει αποφασίσει η τεχνική ηγεσία να «κόψει» τους Χάρισον, Τζένκινς και Έλις, ενώ ο Ζαν Σαρλ, φαίνεται ότι έχει αντιστρέψει το κλίμα για τον ίδιο, όμως, εφόσον στην άκρη του πάγκου παραμείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα πρέπει να βγάλει από μπροστά του τον παραμορφωτικό φακό των τελευταίων παιχνιδιών!

Αν ο Οργανισμός Ολυμπιακός «διαβάσει» με λάθος τρόπο αυτά τα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της σεζόν, θα έχει στρεβλή εικόνα για την αξιοπιστία και την δυναμική της ομάδας που θα παραμείνει στο ΣΕΦ και τη νέα χρονιά.

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved