Ο «Βίγια» άφησε κάτι στη μέση κι επιστρέφει για να το τελειώσει!

Ο «Βίγια» άφησε κάτι στη μέση κι επιστρέφει για να το τελειώσει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει, για την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, που έρχεται με δίψα και όρεξη, για να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες τα βρήκε με την ομάδα του στο Μεξικό, για να μείνει ελεύθερος, όπως μάθατε από το onsports.gr  την Τετάρτη το βράδυ λίγο μετά τις 11 και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Η μεταγραφή του «Βιγια» ανεξάρτητα τι θα αποδειχθεί στο γήπεδο, είναι μία μεταγραφή, που δείχνει, ότι η ομάδα προσπαθεί να ανέβει επίπεδο. Τον ξέρουμε, τον έχουμε δει δεν είναι ένας παίκτης, που τον γνωρίζουμε μόνο από το βιογραφικό. Το πρώτο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλό και ο κόσμος τον αγάπησε.

Ήρθε όταν ο Στραματσόνι τον είδε να περνάει με τον Παναιτωλικό τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού και να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ στην Λεωφόρο. Και ο κόσμος της ομάδας τον θυμάται και από το γκολ, που έβαλε κόντρα στον Ολυμπιακό την εποχή, που η ομάδα είχε τρομερά προβλήματα και έφευγαν παίκτες βασικοί, για να πληρωθούν οι παίκτες από τα χρήματα των πωλήσεων. Ο «Βίγια» τότε είχε φύγει για την Αλάνιασπορ και από τότε ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Τζαβέλλας στο onsports.gr πριν λίγες μέρες. 

Είναι πολύ σημαντικό το πόσο πολύ ήθελε ο Βιγιαφάνιες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, άρα έρχεται με όρεξη και κίνητρο, για να τελειώσει, ότι άφησε στην μέση, όταν έφυγε από την ομάδα. Τότε έφυγε με βαριά καρδιά, αφού έβλεπε ότι ήταν η μόνη λύση, για να βοηθήσει την ομάδα που είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Στον Παναθηναϊκό είχε έρθει με στόχο να πανηγυρίσει τίτλο. Τώρα επιστρέψει με συμβόλαιο για τρία χρόνια με στόχο να καταφέρει να τελειώσει, ότι άφησε στην μέση με την αποχώρησή του. Να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την ομάδα, που έχει δεθεί πολύ, όπως έχει δεθεί πολύ και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τώρα είναι δεδομένα, ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, για τον «Βίγια». Όχι αγωνιστικά, διότι ο κόσμος τον λατρεύει και ακόμα και καλά να μην πάει σε κάποια ματς θα του δώσει πίστωση χρόνου, αλλά περισσότερο ψυχολογικά. Τώρα ο «Βίγια» έρχεται, για να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας, να μπει μπροστάρης στην προσπάθεια της νέας ομάδας, που θα χτιστεί. Τότε είχε παικταράδες δίπλα του, που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί γρήγορα και να παίξει καλά. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή «Βίγια» για τρία χρόνια είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη, για τον Παναθηναϊκό και αν αξιοποιηθεί σωστά από τον Πογιάτος θα βοηθήσει πολύ στην δημιουργία και στο επιθετικό κομμάτι.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved