Σύλλογος μεγάλος… αλλά δεν υπάρχει άλλος!

Σύλλογος μεγάλος… αλλά δεν υπάρχει άλλος!

Το να δίνει ένας και μόνος του όλες τις Παναθηναϊκές μάχες είναι τραγικό και επικίνδυνο. Ο Νίκος Συρίγος γράφει…

Η ιστορία του γηπεδικού και εν προκειμένω του Βοτανικού, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Άρα τόσο αυτοί που τώρα «κονιορδίζουν», όσο και οι άλλοι που έχουν ξεκινήσει και γράφουν τη μία μπαρούφα μετά την άλλη, είναι για γιαούρτια. Γιατί, όποιος δεν καταλαβαίνει, ότι κανονικός Παναθηναϊκός πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει, σε περίπτωση που δεν προκύψουν γηπεδικές εγκαταστάσεις οι οποίες και θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην αυτάρκεια του Συλλόγου σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο κλπ. είναι είτε ανόητος, είτε αιθεροβάμων. Προσέξτε, γράφουμε «σε μεγάλο βαθμό»… Γιατί, αν θέλεις να είσαι 100% αυτάρκης και αυτοχρηματοδοτούμενος ώστε- όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος- να μην έχεις ανάγκη κανέναν, ο δρόμος είναι ένας. Αυτός που έχει χαράξει και τον ακολουθεί με τεράστια επιτυχία εδώ και χρόνια η Μπαρτσελόνα: Ο Σύλλογος στον κόσμο του! Ή πιο λιανά «λίγα από πολλούς» και όχι «πολλά από έναν». Στην περίπτωση μάλιστα του Παναθηναϊκού είναι… ΟΛΑ από έναν!

Από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Γιαννακόπουλος να κρατήσει ψηλά το μπάσκετ. Ο Γιαννακόπουλος να σώσει τον- καταχρεωμένο από άλλους- Ερασιτέχνη. Ο Γιαννακόπουλος να μπει στο ποδόσφαιρο. Ο Γιαννακόπουλος να τρέξει για το γήπεδο. Ο Γιαννακόπουλος να τα βάλει με το σύστημα του Ολυμπιακού. Ο Γιαννακόπουλος να αποκαταστήσει την ισονομία και να μην είναι ο Παναθηναϊκός φτωχός συγγενής. Ο Γιαννακόπουλος να λύσει το πρόβλημα της… τρύπας του όζοντος και της πείνας στον Τρίτο Κόσμο. 

Κι εμείς να… κριτικάρουμε από τα social media και να κάνουμε πικρόχολα σχολιάκια ως «BABIS13-PAIANIA» κάτω από τα ρεπορτάζ στα site. Ο Γιαννακόπουλος που όταν εξήγγειλε το PAO FOUNDATION κάποια στιγμή πίστεψε ότι είχε χαλάσει το κινητό του και δεν χτύπαγε κι όταν έκανε κάλεσμα σωτηρίας για τον Ερασιτέχνη, μαζευτήκαν κάτι λίγοι συγγενείς και φίλοι… Μην πάμε σε αριθμούς, γιατί θα πικραθούμε. Α… Και κάτι ακόμη… Προφανώς όλοι αυτοί που έχουν άποψη, πάντα στο τσάμπα φυσικά, ίσως να έχουν και τη μαγική συνταγή ή τα κονέ ώστε να σου φτιάξει η Πολιτεία ένα γήπεδο και εσύ να σηκωθείς από τον καναπέ για να πας να κόψεις την κορδέλα… Και προφανώς αυτός που τρέχει εδώ και τόσο καιρό, που έχει μιλήσει με τους μεν και τους δε, με Έλληνες και ξένους, που δαπανά κόπο, ιδρώτα, χρόνο και χρήμα, είναι αφελής… Να μην πηγαίνει να μιλήσει με τον Τσίπρα και τον εκάστοτε Τσίπρα αλλά να κάθεται και να περιμένει το… φως το αληθινό! Είπαμε, πάντα ο «BABIS13-PAIANIA» ξέρει καλύτερα! 

Επειδή, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και προσωπικά δεν θέλησα και ποτέ να κρυφτώ, το να φορτώνεται ένας άνθρωπος όχι μόνο το μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη αλλά όλες τις Παναθηναϊκές μάχες, πέρα από το ότι είναι αφύσικο και άδικο, είναι ταυτόχρονα και τραγικό για τον Σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός. Τραγικό και επικίνδυνο για την ακρίβεια. Κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επειδή αγαπάει παθολογικά τον Παναθηναϊκό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πολλές φορές στο παρελθόν…  Για του λόγου το αληθές, το απόσπασμα από συνέντευξη του τον Αύγουστο του 2018: «Αν δεν είσαι Άραβας, αν δεν είσαι ολιγάρχης ή αν δεν είσαι λαθρέμπορος δεν μπορείς να σηκώσεις τέτοια βάρη. Οι σύλλογοι πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενοι, ώστε να μπορεί ο κάθε Γιαννακόπουλος, ο κάθε Βαρδινογιάννης, ο κάθε Αλαφούζος, τη στιγμή που επιθυμεί να σταματήσει την εμπλοκή του, να μπορεί να φεύγει, χωρίς να αφήνει πίσω του συντρίμμια, αλλά μία επόμενη μέρα». Άκουσε κανείς; Μπα… 

Ο τελευταίος Μεσσίας εμφανίστηκε σε αυτό τον πλανήτη 2019 χρόνια πριν… Και στην Ελλάδα του 2019 μ.Χ., όση τρέλα ή σπαρτιατικό πείσμα και αν κουβαλάς κάποια στιγμή κουράζεσαι κι απογοητεύεσαι... Πόσο μάλλον δε όταν έχεις απέναντι σου όχι μόνο τους αντιπάλους/εχθρούς αλλά και τους… φίλους. Αυτούς που είτε σφυρίζουν αδιάφορα, είτε δείχνουν μόνιμα με το δάχτυλο… Που εν τέλει δεν τους νοιάζει και κανένας Παναθηναϊκός. Γιατί αν τους ένοιαζε όλα θα ήταν ήδη αλλιώς. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved