Ε ρε Λεντέι και Τουπάν που σας… χρειάζεται!

Ε ρε Λεντέι και Τουπάν που σας… χρειάζεται!

Κάποιοι από τους "φίλους" του Παναθηναϊκού δεν γουστάρουν Λάσμε, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννη και έχουν βγει κόντρα στο… ρεύμα –Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή και να μην μπερδευόμαστε. Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με την λογική του να συγκρίνουμε τι κάνει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό και το αντίθετο. Κάθε μία ομάδα έχει τον δικό της μεταγραφικό σχεδιασμό, τον δικό της προπονητή, την δική της διοίκηση, το δικό της μπάτζετ και τις δικές της απαιτήσεις. Καλά έκανε ο Ολυμπιακός και πήρε τους παίκτες που πήρε και καλά έκανε και ο Παναθηναϊκός και πήρε τους παίκτες που πήρε. ΟΜΩΣ, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά την οποία και θα αναλύσουμε, γιατί έτσι όπως πάμε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε…

Αυτά έκανε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του ΝτεΣόν Τόμας ολοκλήρωσε την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού. Για να δούμε τι έκανε. Απέκτησε τους Στεφάν Λάσμε, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κιθ Λάνγκφορντ, Γιώργο Παπαγιάννη. Ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη (με συμβόλαιο… ηγεμονικό και άνευ προηγουμένου), κράτησε στο ΟΑΚΑ για άλλα δύο χρόνια τον Νίκο Παππά, ο Ματ Λοτζέσκι θα συνεχίσει ένα ακόμα χρόνο, ενώ ενεργοποίησε και τις οψιόν των Λούκας Λεκαβίτσιους, Ίαν Βουγιούκα και Μάρκους Ντένμον, με τον τελευταίο όμως να αποφασίζει να πάει στην Κίνα για τα… πολλά φράγκα. Και καλά έκανε. Προσθέστε και τους Γκιστ, Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκη και Μήτογλου και ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει… ομαδάρα. Ομάδα με εμπειρία, ομάδα πιο… Ελληνική από ποτέ και… συνάμα απόλυτα διψασμένη για νίκες και για τίτλους.

Αυτά έκανε ο Ολυμπιακός

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός του Ντέιβιντ Μπλατ αποδυναμώθηκε με την απώλεια του Ιωάννη Παπαπέτρου, έχει τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη στην δύση της καριέρας τους, Παπανικολάου Μάντζαρη και Μπόγρη που προέρχονται από πάρα πολύ κακή χρονιά, τον τραυματία Αγραβάνη και τους Τολιόπουλο και Αρσενόπουλο. Ο Στρέλνιεκς συνεχίζει κανονικά, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στο λιμάνι ήρθαν οι Τίμα, Τουπάν, Βεζένκοφ, Λεντέι και Γκος. Επαναλαμβάνουμε, «ενώ στο λιμάνι ήρθαν οι Τίμα, Τουπάν, Βεζένκοφ, Λεντέι και Γκος».

Βρείτε μου ΈΝΑΝ

Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Παναθηναϊκός, ΕΝΑΣ όχι δεύτερος, που να ήθελε ΈΝΑΝ από αυτούς τους παίκτες που πήρε ο Ολυμπιακός. Ή ακόμα καλύτερα δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση των παικτών αυτών. Θα πέφταν τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ. Και όμως υπάρχει κόσμος που κράζει (γιατί περί κραξίματος πρόκειται και όχι περί κριτικής) τον Τόμας, τον Λάσμε και τον Λάνγκφορντ. Έπρεπε αντί για τον Λάσμε οι πρωταθλητές να έχουν πάρει τον Λεντέι, αντί για τον Λάνγκφορντ τον Γκος και αντί για τον Παπαπέτρου τον Τουπάν… Αυτό θα είχε… πλάκα! Και να μην έπαιρνε τον Τόμας, αλλά τον Βεζένκοφ.

Ταμείο στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός με τις μεταγραφές που έκανε δεν πήρε το Ευρωπαϊκό. Κανείς δεν το λέει αυτό. Ο Παναθηναϊκός όμως ενισχύθηκε και στον Ελληνικό του κορμό, ενισχύθηκε σε εμπειρία, ενισχύθηκε σε κίνητρο και πλέον ο Πασκουάλ έχει στα χέρια του μια ομάδα η οποία μπορεί να υπηρετήσει το μπάσκετ του. Οπότε καλό θα ήταν όλοι να κλείσουμε το στόμα μας και να δούμε τι θα παρουσιάσει ο Καταλανός. Και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

ΥΓ1: Γκρίνια για τις μεταγραφές, γκρίνια και για τα διαρκείας… Ρε παιδιά η ΚΑΕ το έχει ξεκαθαρίσει. Οι κάρτες είναι πιο ακριβές λόγω Ερασιτέχνη. Όταν η «Μάνα του λόχου» φυτοζωούσε όλοι λέγαμε που είσαι ρε Γιαννακόπουλε να πάρεις την ομάδα. Παιδιά δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του. Θέλει και βοήθεια!
ΥΓ2: Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού θυμίζει κάτι από… πέρσι. Τότε που είχε γίνει καραμπόλα στο «3». Θυμηθείτε το αυτό σε λίγο καιρό.
ΥΓ3: Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Τόμας… Για όσους βιάστηκαν να εξάγουν το συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τρίποντο.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved