Όχι άλλα πλάνα πάρα μόνο πράξεις!

Όχι άλλα πλάνα πάρα μόνο πράξεις!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αδειάσει τελείως μέσα του και θέλει δουλειά πολλή , για να γεμίσει και πάλι και να ζεσταθεί από την ομάδα. Ακόμα και η αλλαγή ιδιοκτησίας και η διαφαινόμενη μεταβίβαση στην εποχή Πιεμπονγκσάντ δεν φαίνεται να ενθουσιάζει τον κόσμο.

Διότι πολύ απλά, με όλα αυτά, που έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια, όταν βλέπει στην ομάδα να έρχεται ένα πρόσωπο μη γνωστό έχει διάφορες αμφιβολίες. Κανονικά και με τις εξελίξεις που υπάρχουν ο κόσμος της ομάδας θα έπρεπε να πανηγυρίζει επειδή η διοίκηση Αλαφούζου αποχωρεί αφήνοντας συντρίμμια πίσω της και έρχεται ένας άλλος ιδιοκτήτης, ο οποίος δηλώνει διατεθειμένος να βάλει χρήματα τα επόμενα χρόνια, για να κάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή.

Δεν πανηγυρίζει , όμως, διότι δεν ξέρει αν η επόμενη ημέρα θα οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες , η σε μία νέα περιπέτεια διαφορετικού τύπου. Και όταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακούει για τριετή και τετραετή πλάνα δεν την παλεύει. Βαρέθηκε τα πλάνα. Είχε ακούσει τον Αλαφούζο, ότι έχει ένα τριετές πλάνο η ομάδα να σβήσει τα χρέη και να επιστρέψει στις επιτυχίες και πέντε χρόνια μετά η ομάδα είναι στο σημείο, που ήταν το 2013 και σε ακόμα χειρότερο επίπεδο, αφού για δύο χρόνια τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει Ευρώπη και φέτος γλίτωσε τον υποβιβασμό , επειδή άλλαξε ο κανονισμός για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Οπότε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να είναι δύσπιστοι απέναντι στην προαναγγελία τριετούς πλάνου και να περιμένουν μόνο πράξεις για να πειστούν για την επόμενη ημέρα. Πράγμα που σημαίνει, ότι για τον κόσμο δεν θα υπάρχει καμία υπομονή από εδώ και πέρα. Υπομονή και ανοχή τέλος και αυτό πρέπει να το ξέρει ο νέος υποψήφιος ιδιοκτήτης, που μπορεί να μην έχει καμία ευθύνη για το γεγονός, ότι δεν θα έχει την ανοχή του κόσμου , αλλά αναλαμβάνει την ομάδα μέσα σε ένα κλίμα δυσπιστίας και οργής του κόσμου, για ότι έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια.

*Η θέση μου είναι γνωστή εδώ και καιρό και το έχω πεί. Το τραγικό θα είναι να μείνει η σημερινή διοίκηση. Από την στιγμή , που έρθει κάποιος άλλος με στόχο να βάλει χρήματα σίγουρα θα είναι καλύτερο. Το αν θα πετύχει η όχι είναι άλλη κουβέντα.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved